Şimdi Ara

ACİL SATILIK LACIE ELECTRON 19' BLUEIV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör 1 senelik ama 5 ay kullanıldı. 19" süper kalite bir monitör. Profesyonel kullanıcılar için. Özelliklerine bakmak isterseniz fiyat olarakta internetten inceleyebilirsiniz. Özel kutusunda herşeyi ile birlikte. Ayrıca ekstradan birde şapkaları var bu monitörlerin. Daha detayını anlatmaya lüzum yok sanırım. Geçen sene biz bunu 1.5 milyara almıştık. Faturası ve garanti belgeleri duruyor. 3 yıl garanti. Tamamen dijital ve çözünürlük seçenekleri çok fazla..... Fiyat olarakta 300 istiyoruz...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar bu monitör öyle samsung, philips, sony gibi dandirik kıytırık bir monitör değil. En adi philips yada sonynin en kötü modellerine bile 300 milyon istiyorlar. Bu monitörü gören bir daha başka monitör kullanmaz. Süper ekran filtreli 24 saat çalışın gözlerim ağrıdı diyene bedava vereceğiz.... Philips'in bile en kötü B - S modellerini bile bu fiyata satmıyorlarki kaldıki bu onlara on basar.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetihsanbahar

samsung, philips, sony gibi dandirik kıytırık bir monitör değil

samsung sony philps bunlar kıytırık mı?

o zaman sen digital alet kullanma dostum. Kullandığım parçaların çoğunda samsung çip, philips tuner ve sony ses ve görüntü teknolojileri mevcut
  • quote:

samsung, philips, sony gibi dandirik kıytırık bir monitör değil.

biraz garip bir yorum olmuş bence.
    artı bu nerenin malı ve kim getiriyor tr ye bilgi almak isterim.
  • Bİ resmini alabilirmiyim?
  • arkadasin bahsettigi monitor gecen senelerde 400-500 euro arasi satilan profesyonel renk ayrım monitorudur.diger monitorde ekran renklerini baskıda yakalayamazsiniz.tasarim ve renk ayrim işiyle ugrasanlarin işine yaricak bir monitor
  • hocam haklısında link versen birde fiyat sanırım 300 ytl

birde göremedim ben istanbul ankara yer neresi yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Zyxel NAS326 - 500 TL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: why

arkadasin bahsettigi monitor gecen senelerde 400-500 euro arasi satilan profesyonel renk ayrım monitorudur.diger monitorde ekran renklerini baskıda yakalayamazsiniz.tasarim ve renk ayrim işiyle ugrasanlarin işine yaricak bir monitor

Bu şekilde belirtmesi daha uygun olurdu sanırım. Piyasadaki monitörler standart kullanıcı ya yönelik
    Profesyonel kullanıcılar için satılan monitörler ile standart kullanıcı monitörlerinin arasında fiyat ve performans farkların olması gayet normal. Bu durum sony philips ve samsungun kıytırık olduğu anlamına gelmez hayırlı satışlar
  • ben zaten o yorumu kullanmadim satan arkadas bu konuda bilgisizce konuşmuş.sony crt monitor üretimini durdurana kadar bircok markaya tüp üretiyordu.sony nin zaten nasil oldugunu tartişmanin anlami yok bilen zaten biliyor
  • Arkadaşlar bizler sony ve philips yada samsung'un kendi piyasada sattığı modellerin en üstünde bir model ve teknolojiden bahsediyoruz. Kim diyebilirki philips çeşit çeşit mal üretsin bazı modeller iğrenç bazıları da eh idare eder olsun. Philips madem o kadar üstün neden E serisini üretiyor? Kim diyebilir ki sony'nin hepside mükemmel. O zaman niye fiyat farklı modelleri var? Hani mükemmeldi? Ya samsung lar onlarda içler acısı bu bahsettiğimiz monitör profesyonel Süper Kaliteli bir ürün. Bu üründe öyle bir sınıflandırma yok. Tek bir model ve en üstün teknoloji. Bunun yorumunu internetten bakın diye tek tek açıklama yapmadık. Acil Satılık istediğimiz fiyat 300 YTL Yer Ankara... PM Atabilirsiniz. Ayrıca monitörde en küçük bir çizik ves. söz konusu bile değil. Dediğimiz gibi monitör 5 ay kullanıldı. Egerki birisi deseki bu 5 ay 10 gün kullanıldı monitör o arkadaşa ücretsiz verilecektir. ....

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $idikli -- 22 Mayıs 2006; 17:34:47 >
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar aradaki farkı anlayamadılar onun için link atıyoruz. Saygılar

http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=22813&idCategory=76&topnavCategory=37

BU GÜN ÖDEME VAR ..... BUGÜN BU FİYAT

• Gördüğüm ve kullandığım en iyi crt monitor bu kesinlikle..Philips samsung tarzı bir monıterle karşılaştırmayın hiç..

Crt almayı düşünenler için bundan iyisi pek bulunmaz açıkcası..lcdye geçmemiş olsam tek kullanacgım crt bu olurdu...
  • @mehmetihsanbahar
    hocam hem monitör arıyorsun yazdıklarında hem de böyle iyi bir monitörü satıyorsun. gerçi msn den görüşmek için pm attım ama sorabilir miyim, neden böyle bir durum var ? nesinden memnun değilsin milyarlık aletin.
  • Valla arkadaşlar Lacie nin sitesine girin bi bakın farkı anlarsınız adamlar apple a ürün üretiyolar benim bildiğim... ürettikleri dvd rw ler bile 400 ytl civarı.Teknolojinin rolls royce u desek abartmış olmayız heralde...
    kalitede gerçekten üst seviye elit model cihazlar üretiyolar.Yanlış ım yok heralde eksikse de tamamlarsınız...
  • evet ama artık devir LCD devri.
    CRT bitti.
    Lacie'de LCD üretiyor artık - CRT değil.
  • walla süper monitör süper fiyat..
    kargo işinden kaçmasam direkt alırdım..
    bu monitör bu fiyata da satılmazsa kafayı sıyırırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLper_iLeri

evet ama artık devir LCD devri.
    CRT bitti.
    Lacie'de LCD üretiyor artık - CRT değil.

Bu adam crt bu fiattan satiyor ise lcd fiatı 5000 usd nin altı olmaz herhal..
  • Arkadaşım PM attım cevap yok mu?
  • Bahsedilen monitör 285 milyona Doğan Suyun isimli arkadasa satildi. Yorumlara katılanlar ve eleştirenlere teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.