Şimdi Ara

Satılık Zyxel NAS326 - 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Zyxel NAS326 - 500 TL
    Başka bir NAS'a geçtiğim için bu Zyxel NAS boşa çıktı. Ürün 2016 aralık ayında Amazon'dan alınmış olup garantisi hala devam etmektedir.

Özellik olarak dahili 2 hdd slotu olup 2x12 tb=24 TB'lık saklama alanı yaratabilmektedir. Ayrıca 2 adet usb 3.0, 1 adet de usb2.0 yuvası ile toplamda 3 adet daha harici hdd bağlayabiliyorsunuz.

Ürünün kutusu ve içeriği mevcuttur ve bu şekilde kargolanacaktır.
    Ürünün kendi ebatları 21x16x12 cm'dir. Kutulu ebatları ise 28x18x28 cm'dir ve ağırlığı 2,3 kg'dır. Kargoyu alıcı ödeyeceği için ebatları ve ağırlıktan kargo ücreti hesaplanabilir.

Ayrıca ürünü Beşiktaş Fulya yada Mecidiyeköy Cevahir AVM civarında elden de teslim edebilirim.

Satılık Zyxel NAS326 - 500 TLSatılık Zyxel NAS326 - 500 TLSatılık Zyxel NAS326 - 500 TL
    Satılık Zyxel NAS326 - 500 TLSatılık Zyxel NAS326 - 500 TLSatılık Zyxel NAS326 - 500 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Aralık 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• içinde disk mevcut mu?
  • MyLife® kullanıcısına yanıt
    Hayır içinde hdd yok. Bu sadece Nas cihazının fiyatı.

Ki cihazın sıfırı 850-900 tl idi son baktığımda. Ona göre fiyat belirledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettim çok zaman geçmiş ama. Satılmış mıydı bu cihaz? Böyle birşey arıyorum şu sıralar
  • cunsav C kullanıcısına yanıt
    Evet satalı çok zaman oldu. Ama ilan niye hala aktif onu anlamadım 😀
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.