Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık Rtx 3090, Rtx 3060 ti ve Rtx 3060
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
-
-
Güncel
asus rog strix 3090 gpusunun arka tarafındaki kondansatörlerin hali ne öyle üstüne bira içip çerezmi yendi. hem kirli hemde hepsi yamuk duruyo hatta bazıları sanki bir birine değdi değecek ayrıca pcb de renk değiştirmiş gibi sanki bayabi zor bir tamir sürecinden geçmiş gibi duruyor.
edit: Olması gereken halinin resmini ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihakki -- 27 Ocak 2023; 1:4:3 >
-
Kart herhangi bir tamir görmedi.
Sadece mining yaparken arka yüzdeki belleklerin ısınmasını engellemek için arka plaka üzerine mavi renkli Arctic termal ped, alüminyum blok ve fan tutturup kullandım.
Kartın arka yüzeyindeki kalıntıları izopropil alkol ile temizledim, ondan dolayı pırıl pırıl durmuyor.
Gpu arkasındaki kondansatörler üzerinde de o termal pedin kalıntıları mevcut. Aslında bir diş fırçası ile onlar da temizlenebilirmiş ama o zaman aklıma gelmedi.
Kartı da satalı bir ay kadar oldu. Alan arkadaştan da herhangi bir şikayet gelmedi. Konuyu da güncelleyemediğim için sattığım kartlar için referansın da alamadım henüz.
Kondansatörlerin yamuk görünmesi konusunda ise hatırladığım kadarıyla ilk geldiğinde de bu şekilde hafif bir yamukluk vardı sanki diyebilirim. Şu an %100 emin olmam zor. Ama üzerine termal ped koyarak yamulacağını düşünmüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
Gigabyte Aorus 3060 ti'nin gpu sıcaklığı yüksek çıkıyordu. Ben de garantisi devam ettiği için servise yolladım ve macunu onlar yeniledi.
Macun yenileme sonrası sıcaklıklar normal seviyeye geldi. 48 dk furmark testi sonunda gpu 68, hot spot 80 derecelerde (diğer 3060 ti'lerde olduğu gibi)
Fiyat 6500 TL
Bu kart da forum dışına satıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 2 Mart 2023; 13:50:33 >______________________________
-
İlanı güncellemeye kalkınca hata alıyorum. O yüzden ilk mesajdaki resimler de kaybolmuştu. Bu sebeple bazı kartların resimlerini tekrar yüklüyorum.
Gigabyte Aorus Extreme rtx 3090
Fiyat 16 bin TL
Kart Amazon İspanya'dan alındı ve Aorus programına kayıtlı olduğu için 2,5 sene daha garantisi mevcut.
Bu da Gigabyte'ın ped değişimine izin verdiği yazışmamın ekran görüntüsü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 13 Şubat 2023; 22:38:25 >______________________________
-
Bu da Gigabyte Vision RTX 3090'nın fotoları ve test sonuçları
İstediğim fiyat 15500 TL
Kart Amazon Fransa'dan alındı ve 2023 Ekim'e kadar garantisi mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 25 Şubat 2023; 14:33:54 >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X