Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] SATILIK- ASUS ROG Strix 4090 OC
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Piyasaya göre fiyat bence makul 4 aylık kart için, tekrar hayırlı satışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam eksik olmayın.
-
Nasıl makul? İkinci el olmuş 5 ay kullanılmış kart sıfırdan 9 10 bin daha ucuz, bu parayı verecek adam 9 10 bin için 2. El almaz bence, tabi isterse 84 bine ilan koyar ona birşey diyemeyiz fakat makul lafınıza bu cevabım. Ürün 2. El oldu mu kafadan %15 fiyat düşmesi gerekiyor
akakce.comAsus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rog-strix-rtx-4090-oc-edition-rog-strix-rtx4090-o24g-gaming-384-bit-gddr6x-24-gb-fiyati,2121782884.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle kartın ilan tarihi güncellendiği için ilan ne zaman ilana koyuldu bilmiyorsun tabi. Arkadaşın ilana yorum yaptığımda kartın fiyatı 72k idi bunu da bilmiyorsun tabiki.
1.5 ay önce yaptığım yorumda o zamanın şartlarına göre iyi fiyattı ve hala daha iyi fiyat bence. Hele birde garantisi Amazon Tr olunca çok daha iyi bence. 10k için gidipte sıfır yerine yine bu kartı tercih ederim kart sonuçta sarı çizmeli mehmet ağa değil garanti kutu fatura full. E bir de satıcının referanslar ve profile bakılınca daha çok tercih edilebilir kılıyor durumu.
ilk çıktığında pahalı demiştim almamıştım alıp kenara koymak lazımmış
-
Kartın sıfırı olmuş 100k ama burada ki fiyat hala sabit. Makul dediğimde bana sallayan arkadaşlar, buyrun fiyat hala 75k var mı söylemek istediğiniz bir şey.
Kasım 2023'de 45k fiyata aldığın zotac trinity 4090'nın fiyatına ikinci elde rog strix vardı belki de yoktu.
Kıyas söz konusu bile değil usta. Sistemine göre değişir o 65k, zevk meselesi.
Custom sıvı soğutmaya girmeseydim çoktan almıştım bu kartı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nasıl makul? İkinci el olmuş 5 ay kullanılmış kart sıfırdan 9 10 bin daha ucuz, bu parayı verecek adam 9 10 bin için 2. El almaz bence, tabi isterse 84 bine ilan koyar ona birşey diyemeyiz fakat makul lafınıza bu cevabım. Ürün 2. El oldu mu kafadan %15 fiyat düşmesi gerekiyor
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rog-strix-rtx-4090-oc-edition-rog-strix-rtx4090-o24g-gaming-384-bit-gddr6x-24-gb-fiyati,2121782884.html |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X