Şimdi Ara

Satılık Asus Strix Gtx1050ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık Asus Strix Gtx1050ti ürün Tr garantilidir 2. eldir fazla kullanılmamıştır kutu içerikleri tam şekilde faturasıyla verilecektir.Fiyatı 800 tl dir.Takas kabul etmiyorum.
    Satılık Asus Strix Gtx1050ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4j3st1x -- 24 Nisan 2018; 16:50:16 >

• Hocam siz bu kartı,bu forumda, bu fiyata, satmayı düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz. Zira aynı kartı geçen hafta 725 tlye'ye gün içinde sattım. Satmak gibi bir çabanız olsa fiyatı düşürüp her türlü satardındınız. 50-100 lira kar edicem diye aralık ayından beri ilan kalabalığından öteye gidemiyorsunuz.
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 850 isteyen var bu karta aman görmesin
  • fiyat takip

Edit : Ben fiyat takip yazarken fiyatı 750-800tl idi, 950tl olmuş şimdi. Maşallah evladiyelik yatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaitaht -- 2 Şubat 2018; 5:15:26 >
  • mining yapıldı mı?
  • 850 yi görünce sıfırı kaç para diye bir baktım. Bakmaz olaydım. Ne uçmuş fiyatlar yahu...
  • SELAMUN ALEYKUM CİDDİ ALICIYIM TELEFON NUMARASI FELAN VEREBILIRMISINIZ ACABA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 e ikinci el bulamaz miyiz

• bu kart forum disina satilmamis miydi ??

ilani takip ediyorum ve forum disina satildi diye guncellenmisti. simdi tekrar mi satista ?
  • Orijinalden alıntı: LazPacino

bu kart forum disina satilmamis miydi ??

ilani takip ediyorum ve forum disina satildi diye guncellenmisti. simdi tekrar mi satista ?

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakemzsr -- 8 Şubat 2018; 13:47:11 >
  • Aylardır güncellenmekten bir adım öte gidemeyen ilanlara bir örnek daha. Şu 100-200 kar ederim sevdasına kartlar ellerinde patlıyor göremiyorlar ona üzülüyorum. Daha bugün asus rx 480 strix 8gb forumda 1300den ilan açıldı ve satıldı. Kart garantili idi. Şimdi ona gören adam buna bakar mı. Muhtaç olsa bile alır mı. O rx480 le oyun desen oyun, maden desen maden hepsi yapılır. O kart 1300 bu kart 950.vahhali helal olsun. Nispeten iş görür bir alternatif olarak kullanılabilecek gtx680 daha bu hafta içi forumda 350 liraya satıldı. Ama hala 425 liraya gtx 660ti ilanı var sadece güncelleniyor. Satmak isteyen adam satıyor işte. Ama bu ilanlar sadece forum sayfasında geziniyor. Bu mantıkla daha çok gezinecek gibi duruyor

• Rx480 in piyasa alyinda satilmasi, satici ile alakali. Ne yani ben ucuza versem Vatan Computer bana ucuza mi verecek. Sunu idrak edemiyorsunuz "Sifir piyasa artarsa ikinci el de artar" Araba piyasasinda da bu boyledir, bilgisayar piyasasinda da.

• Demek siz ikinci el passat yerine sıfır fluanceye binen tayfadansınız. Bunu gördükten sonra anlatmanın manası yok. Ülkede var böyle bi kesim ne desek söz geçiremiyoruz. Siz fahiş fiyatlı ürün kullanın biz daima daha iyisini daha uygun fiyata alırız

• Katiliyorum @emrekaradag hocam

Sonra da "hersey cok pahali, biz neden passat suremiyoruz." Acaba neden....

Insanlar kendi kendine zorlastiriyorlar herseyi

Ama diger taraftanda mantik bunu gerektiriyor ne yazikki... Karisik bi durum esasen

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    aynen o gtx 680'i satan benim. satmak amacıyla satmak isterseniz her türlü satarsınız he belki biraz ucuza verdim ama 50 100 lira için uğraşamam 3 ün 5 in hesabını yapsaydım foruma değil, sahibindene koyardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: band222

aynen o gtx 680'i satan benim. satmak amacıyla satmak isterseniz her türlü satarsınız he belki biraz ucuza verdim ama 50 100 lira için uğraşamam 3 ün 5 in hesabını yapsaydım foruma değil, sahibindene koyardım :)

Aynen öyle hocam. İnsanlara bunu anlatamıyorum. Özellikle geçen yaz başlarındaki mining muhabbetinden sonra iyice abartıldı. Son referanslarına baksın herkes. Açtığım ilanlarda özellikle popüler ürünler genelde aynı gün hatta ilk birkaç saat içinde satıldı. Forumun sizin gibi daha fazla üyeye ihtiyacı var

• 2. El 970 almak daha mantıklı. Gtx 770 değerinde bir karta 1000tl verilmez yazık günah piyasa uçtu gitti iyice 970 1050ti tokatlar mola verir bidaha tokatlar millet 1050ti de ne buluyor anlamış değilim

• Hocam siz bu kartı,bu forumda, bu fiyata, satmayı düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz. Zira aynı kartı geçen hafta 725 tlye'ye gün içinde sattım. Satmak gibi bir çabanız olsa fiyatı düşürüp her türlü satardındınız. 50-100 lira kar edicem diye aralık ayından beri ilan kalabalığından öteye gidemiyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan 14 ünde bir arkadaş 900 tl ye alıcam diyor 950 tl ye satma taraftarıyım, kusura bakmayında çok ucuza satmışsınız sizde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 800 TL ye Zotac Gtx 1050ti oc ed. sattim. Oluculer bunu da emsal gostersin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.