Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Asus RTX 3080 Ti Rog Strix OC - TR GARANTİLİ
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oinblgue -- 10 Ağustos 2024; 19:10:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nerede mesala eli yüzü düzgün 4070 ti? Ben hiç bir sitede 24 25 den aşağı den aşağı göremedim. garantisi devam eden Rog strix kartı bedavaya mı vereyim? Siz kaç para uygun görüyorsunuz kartıma onu yazayım :D
sarı sitede 4070Ti yazin 22 23 TL ilanlar göreceksiniz 20 TLye anlasirsiniz elbet biriyle.
hahahah kafaya bak ya. Güle güle kullan hocam.
-
pardon?
senin bu kafaya erişebilip pişmen için ilandaki kartinin ederinden haberinin olmasi lazim.
18 yazdım ama pazarlikla 15 16ya kadar düşeceğim desen eyv ama fiyatin tekrar soyluyorum ederinde degil, az daha eklenir 4070Ti alinir. iyi forumlar
bu fiyat bu kart için fazla 4000 serisi daha performanslı yeni seri kart alınabiliyor araba-ev piyasası değil buralar fiyatlar düşüyor bu tip ürünlerde eskidikce olması gerektiği gibi..
-
Rog serisi 4070 ti linki atarmisiniz 20 bine hatta 22-23 alırım.Gidip 20 bine satılan markası dandik iki fanli plastik kartları örnek vermeyin adam Asusun amiral gemisi kartını satıyor fiyat gayet normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam 3080ti ama 3090 lardan daha erformansli demiş siz de bu adamın olanına yorum yapıyorsunuz arkadaşlar. Benim Fiat egea da arkadaşın 320d sini geçiyor mesela 🤣
Asus kaliteli falan değil kardeşim.
Kaç adet kartı arızalandı bende, en son geçen ay rtx4080 arızalandı. Para iadesi yaptılar değişim istediğim halde.
ASUS PİŞMANLIKTIR
Hocam gerçekten komedi bunlar ya. 20 bine 4070 ti satıldığı filan yok olan da dediğiniz gibi iki fanlı bilinmeyen model olur. Adamlar sırf yorum yapmış olmak için damlamış buraya. Hayır sana pahalı geldiyse almazsın alcaksan pazarlığını yaparsın amaçları ne onu da anlamadım. Hele biri beni ASUS yetkilisi filan sanıyor heralde. Asus nefretini bana kusmuş. Özlemişim donanımhaber'i :D
Ya sana normalde cevap yazmam da , 3080ti ve 3090 ram kısıtlaması olmazsa %3 maksimum fark var aralarında zaten. Bu rog çok fazla ve iyi OC olabilidiği için %7-10 arası bir fark ettirebiliyor. Yani senin alacağın bir çok dandik 3090 dan daha fazla performans alırsın , kafan basit bir oc a basıyorsa. Ama sanmıyorum. O küçük aklıyla bir de bir şeyler yazmış. Sanki 3080ti ve 3090 arası fark egea ve bmw arası farkmış gibi. Git google a 3080 ti vs 3090 yaz iki saniye ingilizcen varsa yabancı sitelerden oku ama sanmam.
Ouuu ağiza bak ağiza iki dk de sokak karısına dönmüş. Ne kıymetli 3080ti Şi varmış anasına sövsek bukadar içerlemezdi. Herkesin aklı, herkesin entellektüellik seviyesi kendine kardeşim, sana iyi satişlar diliyorum, kolay gelsin. Kartın çok sağlam sıvı nitrojenle 4090 in ensesinde geliyor. Alana şimdiden hayırlı olsun.
normalde böyle dandunlarla polemige girmem ama kaşinanida kaşirim :D senin ilah edip taptigin kartin fabrikasini satin alirim ben param yetmiyor degil merak etme. ilanina gelip yorum yazdim ki satanda arayanda isini gorsun. iyi forumlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben 21 e 4070ti aldım sarı siteden mis gibi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X