Şimdi Ara

ACİL SATILIK PRS SE CUSTOM 24 elektro gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir süre önce aldım.Neredeyse hiç kullanılmadı hala sıfır ayarındadır.Her türlü ton alabilmeniz mümkün yani ton yelpazesi oldukça geniş bir gitardır.Maddi sıkıntımdan dolayı hiç istemeyerek acilen satmam gerekiyor.Gitar gerçekten çok iyi,bilen biliyor; bilmeyen araştırabilir ya da bana sorabilir,yardımcı olurum.Fiyatı oldukça makul tutacağım emin olun.Düşünen arkadaşlar ulaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adams86 -- 5 Mart 2014; 19:20:46 >

• günceldir...
  • eyvallah dostum :) gitarın kıymetini bilen çıktı nihayet...kafa sallatır yani..çok iyi fiyata bırakcaz dedik hala millet 1500 liraya gitar arayışında...yok hem türk sanat müziği hem metal çalcam gitar önerisi yok mu falan diye topicler..eyvah eyvah..bunla yaparsınız kardeşim metal de jazz da...kaçırmayın diyoruz işte..borç harç var..sıkışığız..bu güzelliği satar mıyım yoksa ya..
  • fiyat 750 tl dir..acil !!
  • Grey black olanı olsaydı ben alırdım :) diğer ilandaki fotolardan temiz olduğu gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Mart 2014; 19:16:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah dostum..gitar orange olarak geçiyor ama alevli kırmızı bir ton aslında...turuncu değil yani...gitar gerçekten çok temiz rahatlıkla sıfır bir gitar olduğunu söyleyebilirim..maddi ihtiyacım olmasa katiyen satmam, hele de bu fiyata..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sapı çok hoşmuş be hocam.Acaba o kuşlardan ayrı satılır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata böyle gitar bulmak zor. Her çeşit müzik yapmak isteyenler rahatlıkla alabilir
  • :) malesef dostum paul amca sadece gitarlarına koyuyor diye biliyorum..istersen prs in internet shop unu bir ziyaret et..
  • eyvallah dostum..
  • GİTAR SATILMIŞTIR...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.