Şimdi Ara

ACİL SATILIK SIFIR 2 GÜNLÜK LG ARENA SON İNDİRİM YAPILDI SADECE 595 TL!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    arkadaşlar ilanı marine-gear nickli arkadaş adına açıyorum kendisi banlandığı için benden rica etti

ÇOK ACİL SATILIK LG ARENA BOŞUNA SIFIRINA PARA VERMEYİN ÇÜNKİ BUDA SIFIR SIFIRINDAN TEK FARKI FİYATI 599 TL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar telefon hediye geldi ama benim gözüm lg cystal'de kaldığı için kullanmadım telefon hediye olduğu için faturası yok ama imei no'su ile garantisi geçerli oluyormuş arayıp sordum yani telefonun 2 yıl garantisi vardır.telefonun tüm jelatinleri üzerindedir dükkandan nasıl alıyorsanız öyledir ama fiyat olarak 200 tl daha ucuz daha ne olsun
    birde telefonun rengi siyah olanı ve tüm aksesuarları kutusunda duruyor

telefonun fiyatı 599 tl'dir.

http://www.hepsiburada.com/lg-km900-arena-8-gb/ProductDetails.aspx?productId=telceplgkm900ar&categoryId=16001

ACİL SATILIK SIFIR 2 GÜNLÜK LG ARENA SON İNDİRİM YAPILDI SADECE 595 TL!!!!!!!!!!!!!

ayrıyetten elimde 2 adet kingdata 8 gb micro sdhc hafıza kartı var adeti 30 tl'dir ve sıfır kutularındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujitsu siemens -- 23 Şubat 2010; 23:01:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• lg arena peşin kvk lı 720 tl.. sıfır. 520 denmesi lazım 200 tl ucuz ise. birde n79 ile takas yapmak istermi bu arkadaş??
  • http://www.hepsiburada.com/lg-km900-arena-8-gb/ProductDetails.aspx?productId=telceplgkm900ar&categoryId=16001

valla kardeş bende bu siteden bakmıştım fiyat kdv dahil 821 tl havale ile 796 tl ama sizin söylediğiniz fiyat bile olsa en az 150 tl daha ucuz ben daha ne kadar indirim yapayım birde takas sadece lg crystal ile olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 23 Şubat 2010; 10:24:41 >
  • yok yavs beni yanlış anladın :D ben indirim yap demedim sadece fiyat söyledim.. 700 tl de istesen telefon senindir temzi kullanmışındır istersin sorun yok. sadece bilgi vermek maksatlı yazdım ben. zaten fiyatada pahalı demedim 200 tl ucuz olayına yazdım umarım kızmamışındır. bence fiyatı gayet uygun. yur dışı garantisiz ürünlere 500 550 isteniyor. 595 gayet uygun bence. hayırlı satışlar.
  • fiyat uygunda nedense ilgilenen yok ben daha 1 ay önce yurtdışından kayıtsız getirene 500 tl vericem dedim millet çok az veriyosun dedi şimdi Türkiye garantili sıfır telefona 595 tl yinede kimsenin işine gelmiyor
  • gc 900 çıkması ile ve gd900 ün fiyatının ucuzlaması ile arenadaki batarya sorunuda eklenince bence biraz papucu dama atıldı :D gd 900 ün tek eksigi gps yok :D bende 3 model arasındayım uygun bişiler bulursam anında alıcam.. fiyaın 10 numara abi bence dedigim gibi yurt dışı cihazlara 500 550 diyorlar. kaldıki bu ürün garantili bence 50 tl farkı hak ediyor.. hayırlı satışlar.
  • ben arkadaşa alacağım evet derse kaparım bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu telefonla ilgilenen arkadaşlar bana pm atsınlar banlandığım için bu arkadaş açmıştı ilanı bundan sonra bu ilanı güncellemiycez kedni adımla yeni ilan açtım

http://forum.donanimhaber.com/m_38006461/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.