Bildirim
Acil Satılık SkyStar 2.D
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Çalışacagını Bİlsem Bizim ANten Sisteminde ALırdımda Kuzen Denedi GÖrüntüyü Donup Donup Veriyormuş O Yüzden Tereddütteyim -
quote:
Orjinalden alıntı: ORooT
Çalışacagını Bİlsem Bizim ANten Sisteminde ALırdımda Kuzen Denedi GÖrüntüyü Donup Donup Veriyormuş O Yüzden Tereddütteyim
sizin antende vardır bi problem. tam sinyali yakalayamıyodur. ben çift çıkışlı lnb ile evde kullanıyorum. çıkışın teki televizyonda takılı teki kartta. en ufak bi donma bile yok. diğer bi ihtimal ise codeclerinizde problem vardır. tam oynatamıyodur. ayrıca kullandığınız bilgisayarın dandik olmasıda etkiler.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
PM... -
quote:
Çalışacagını Bİlsem Bizim ANten Sisteminde ALırdımda Kuzen Denedi GÖrüntüyü Donup Donup Veriyormuş O Yüzden Tereddütteyim
aynen arkadaşın dediği gibi sinyalinizin kötülüğünden çalışmıyordur.yada lnb çiftli yapılmamış olabilir.tek kablo çoğaltılarak görüntü alamazsınız.ben 4 yıldır kullanıyorum bu aleti.özellikle dvbdream ile gayet başarılı şekilde çalışıyor.
Ayrıca fiyat gayet iyi.Hayırlı satışlar -
progdvb den şaşmam skystarı da şiddetle tavsiye ederim,versiyonlarıda hikaye her versiyon da gayet iyi çalışıyor :) ben aralarında bi fark göremedim. -
pm -
quote:
Orjinalden alıntı: bugrascb
quote:
sizin antende vardır bi problem. tam sinyali yakalayamıyodur. ben çift çıkışlı lnb ile evde kullanıyorum. çıkışın teki televizyonda takılı teki kartta. en ufak bi donma bile yok. diğer bi ihtimal ise codeclerinizde problem vardır. tam oynatamıyodur. ayrıca kullandığınız bilgisayarın dandik olmasıda etkiler.
Bu kartta donma diye bi problem olmaz ben 5 yıl kullandım ve ardından HD2 modeline geçtim. Tek LNB den 2 çıkış alıyorsunuzdur yada codec problemi vardır veya anten sinyal düzeyi düşüktür. Fiyat oldukça makul.
Program olarak Progdvb denmiş ancak ben şiddetle Altdvb tavsiye ederim. Eğer PC özellikleri zayıf ise altdvb progdvb den daha mantıklı bir seçim olacaktır. Pc niz çok güçlü ise bile Altdvb progdvb deb hızlıdır.
-
Zaten kartta demedim arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın biz aldık 2 tane denedik bizim anten tesisatı çok dandik donma yapıyor yani o yüzden hayırlı satışlar
-
liguashe nickli arkadasa satılmıştır. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X