Arkadaşlar sd kard clas 10 alıcam ama marka farkedermi bazı yerlerde skandis almayın falan demişler .Önerisi olan varmı
ben s2de clas 4 kullanıyorum resimleri falan biraz geç açabiliyor ama o kadar çok bişey fark etmiyor bence clas 10 ile 4 arasında çok fiyat farkı varsa clas 4 al
quote:
Orijinalden alıntı: enes-furkan
Arkadaşlar sd kard clas 10 alıcam ama marka farkedermi bazı yerlerde skandis almayın falan demişler .Önerisi olan varmı
Cevabı bende merak ediyorum
Tanınmış markalardan almak en iyisi fakat profesyonel foto,video işi ile uğraşmıyorsan Class10 almanada gerek yok.Dandik markalardan alırsan bu gün yarın ne olucağını bilemezsin,bi bakmışsın kartı görmüyor.class 4 olmasın 6-7 al bence.2 GB asla alma hiç bir işe yaramaz bu arada alıcaksan en az 8,oda en az.
Sandisk 32 GB Class 10 SDHC UHS-1 Android Telefonlar İçin Hafıza Kartı 53 tl aldım Keşke biraz araştırsaydın fırsatta değildi normal mağaza fiyatıydı
daha iptal edebilirim tedarik sürecinde yazıyo ama sandisk birkaç kişi olumsuz yazmıştı ordan aklımda kaldı sizce nasıl ben discovery e alıyorum acaba tel markasına göre değişiklik gösterebilirmi sd kartlar uyum falan
hızlıaldan almıştım perşembe verdim siparişi hala tedarik sürecinde iptal et butonuna bastım 5 gün olmadığı için müşteri hizmetkerine müracaat edin yazıyo bende müş. hizm. mesaj çektim bakalım ne olcak.birde hocam şidi benm discovery 3 -4 gündür ana ekranda takılmala oluyo gibi mesela öbür ekrana falan geçince ana ekran butonun a basınca 1-2 saniye geç geliyo ana ekranım ama oyunlarda falan nette ve menü bölümünde yağ gibi geçiyo sıkıntı yokta anlayamadım marketten indirmiştim masaüstü resimlerini acaba neden kaynaklanır şu andasd kart yok telde
hızlıaldan almıştım perşembe verdim siparişi hala tedarik sürecinde iptal et butonuna bastım 5 gün olmadığı için müşteri hizmetkerine müracaat edin yazıyo bende müş. hizm. mesaj çektim bakalım ne olcak.birde hocam şidi benm discovery 3 -4 gündür ana ekranda takılmala oluyo gibi mesela öbür ekrana falan geçince ana ekran butonun a basınca 1-2 saniye geç geliyo ana ekranım ama oyunlarda falan nette ve menü bölümünde yağ gibi geçiyo sıkıntı yokta anlayamadım marketten indirmiştim masaüstü resimlerini acaba neden kaynaklanır şu andasd kart yok telde
hocam forumda discovery teknik kısmına sorun istersiniz ben dün aldım cihazı kartımı taktım hiçbir sıkıntı yok şuana kadar indirdiğiniz bir şey yavaşlatmış olabilir belki en kötü hafıza kartını biçimlendirin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme