Arkadaşlar son 2 gündür telefona bişi olmadan telefonum şebeke bulamama sorunu yaşıyor bu konuda fikri olan varmı......
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: TİJYAN
şebekeyi elle seç de olur o zaman
el ile seç dediğimde de bulamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Hyena
quote:
şebekeyi elle seç de olur o zaman
el ile seç dediğimde de bulamıyor
Alıntıları Göster
ABİ BULUNDUĞUN MEVKİDE Bİ SORUN OLABİLİR VEYA TELEFONU YERE DÜŞÜRDÜYSEN NOKİA'LARIN KLASİK ŞEBEKE SORUNU OLABİLİR
quote:
Orijinalden alıntı: eradnan
ABİ BULUNDUĞUN MEVKİDE Bİ SORUN OLABİLİR VEYA TELEFONU YERE DÜŞÜRDÜYSEN NOKİA'LARIN KLASİK ŞEBEKE SORUNU OLABİLİR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
telefon yere düşmedi bulunduğum yerde şebeke var diğer hattım çalışıyor bu telefon hiç bi şebekeye ulaşamıyor bu şebeke problemi nasıl çözülür
quote:
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
quote:
kesin hat problemi o zaman...merak etme hangi hattı kullanıyorsun?telsimse şu aralar çok yapıyor
trcell ama diğer telde trcell hattım çekiyor ve nokialardaki şebeke problemi nasıl çözülür bilgisi olan varmı arkadaşlar
quote:
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
GARANTİSİ VARSA Bİ KVK'YA UĞRA DERİM BEN O ZAMAN
quote:
Alıntıları Göster
garantisi yoksa ve spotsa aslında benim merak ettiğim bu sorun telden kaynaklanıyorsa çözümü varmı tamir edilebiliyormu
quote:
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
garantisi yoksa ve spotsa aslında benim merak ettiğim bu sorun telden kaynaklanıyorsa çözümü varmı tamir edilebiliyormu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Hyena
TABİKİ TAMİR EDİLİR HER SORUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VAR FAKAT BİRAZ PAHALIYA PATLAYABİLİR SANA GARANTİSİ YOKSA
quote:
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
quote:
walla telefon kafa üstü düştüyse olur öle şeyler ama bencede bi kvk yada bi nokia servisine götür
tel düşmedi dostum asıl önemlisi tamiri varmı
quote:
quote:
TABİKİ TAMİR EDİLİR HER SORUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ VAR FAKAT BİRAZ PAHALIYA PATLAYABİLİR SANA GARANTİSİ YOKSA
Alıntıları Göster
quote:
quote:
kaç ytl civarı olur bu meretin tamiri
quote:
quote:
Alıntıları Göster
EĞER CİHAZ SPOTSA CLUB NOKİA SERVİS NOKTALARINA GİT NOKİA'LARIN ULUŞLARARASI GARANTİSİ VAR ORADA TELEFONUN İMEİ NOSUNU BİLGİSAYARA GİRİP GARANTİSİNE BAKIYORLAR VE ÜCRETSİZ TAMİR EDİYORLAR...HEMDE TELEFONU EMİN ELLERE TESLİM ETMİŞ OLURSUN
quote:
EĞER CİHAZ SPOTSA CLUB NOKİA SERVİS NOKTALARINA GİT NOKİA'LARIN ULUŞLARARASI GARANTİSİ VAR ORADA TELEFONUN İMEİ NOSUNU BİLGİSAYARA GİRİP GARANTİSİNE BAKIYORLAR VE ÜCRETSİZ TAMİR EDİYORLAR...HEMDE TELEFONU EMİN ELLERE TESLİM ETMİŞ OLURSUN
Alıntıları Göster
quote:
sağol dostum ya içimi rahatlattın manyak telefon şimdide çekiyor birden bire acayip anormalleşti
quote:
quote:
sağol dostum ya içimi rahatlattın manyak telefon şimdide çekiyor birden bire acayip anormalleşti
Alıntıları Göster
HİÇ BİR AYAR YAPMADAN SİNYAL ALMAYA BAŞLADIYSA EĞER %100 ŞEBEKE SORUNLU O MAKİNE ŞU CLUB NOKİA'YA UĞRA Bİ BAKTIR SEN ONU KARDEŞ
quote:
HİÇ BİR AYAR YAPMADAN SİNYAL ALMAYA BAŞLADIYSA EĞER %100 ŞEBEKE SORUNLU O MAKİNE ŞU CLUB NOKİA'YA UĞRA Bİ BAKTIR SEN ONU KARDEŞ
Alıntıları Göster
yaw acayip sinirim bozuldu
quote:
yaw acayip sinirim bozuldu
Alıntıları Göster
şimdi bi arkadaşla konuştum eradnanın söylediği gibi club nokia da çalışıyor ben oranın club nokia olduğunun bile farkında değilim diot değişimi gerekebilir sadece dedi 5-10 ytl civarında olurmuş arkadaşlar kazıklanmayalım
quote:
şimdi bi arkadaşla konuştum eradnanın söylediği gibi club nokia da çalışıyor ben oranın club nokia olduğunun bile farkında değilim diot değişimi gerekebilir sadece dedi 5-10 ytl civarında olurmuş arkadaşlar kazıklanmayalım
Alıntıları Göster
bedava arkadaşım garanti kapsamındaysa cihazın ki 7610 çıkalı daha ne kadar oldu 1 sene geçmiş olamaz ücretsiz bütün sorunlarını halletmek zorundalar
Arkadaşlar biraz hort olacak ama, askere gideceğim elimde bir tane tuşlu telefon var. Sim kartı okuyor fakat şebeke bulamıyor. Bunun bir reset kodu falan var mı? Fabrika ayarlarına da döndüremiyorum güvenlik kodu istiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme