Şimdi Ara

Acil! Sedan 40000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamız için manuel sedan 150 binden az araç bakıyoruz. Bütçe 40 bin tl. Yakıt hepsi olabilir. En büyük kriter arıza çıkarmadan uzun süre idare etmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avensis veya S40. Model yılı yeni olsun derseniz Accent Blue, C-Elysée,

• İmzamda yazan aracı alabilirsin. Babaya mükemmel olur. 1.6 lpgli versiyonu cam tavan xenon far dahil 40 bin liraya aldım 1 sene önce. 103 binde ve tek parça boya vardı. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Kronik "kapı gergisi" ve "vites topuzu aşınması" sorunu vardı. İki işlemi de aracım servis bakımlı olduğu için yetkili serviste ücretsiz yaptırdım. Renault olması sizi şaşırtmasın Renault un nadir güzel arabalarındandır. Ağır bi havası var koltuğa oturunca. Düşük km olanı bulmak biraz zor ana yine de bakılabilir, tipi eski demezseniz 2006-2007 model Laguna 2 ler de çok konforlu arabalardır, full paketinde ısıtmalı deri koltuk, elektrikli hafızalı koltuk Vs herşeyi vardır.

Daha önce s40 da kullandım. Temizini bulamamışım o yüzden çok canımı sıktı bir sürü masraf yaptım ama temizini bulursanız o da harika bir araba.

Toyota avensis de bulabilirsiniz o bütçeyle, yine ağır oturaklı bi araçtır. Kolay kolay başınızı ağrıtmaz

Daha önce başım yandığı için söylüyorum temizliğinden emin olmadığınız arabayı alıp başınıza bela etmeyin, sahibiyle sohbet edin, aracı detaylı inceleyin içinize sinmeyen şey olursa hemen bırakın almayın. Geç olsun ama böyle belalı arabaya düşmeyin hocam. Tüm bütçeyi arabaya veriyoruz sonra en ufak sorun çıkarınca öylece kalıyoruz nasıl yapsak diye.. Allah yardımcınız olsun şimdiden :) bol stresli günler sizi bekliyor. Ne aldığınızı konuya yazarsanız seviniriz

• Jetta 1.4 tsi bakabilirsiniz. 2007-2008 gayet oturaklı arabadır.

• Performans ve donanım beklentisi yoksa Accent Blue 1.4 Mode alınır binilir.Ben mode plus ve otomatik olanına sahibim,motorun ve genel aksamın sorunsuz olduğuna kefilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.