Şimdi Ara

ACİL SES SİSTEMİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , bir süre önce b&w ses sistemini odaya büyük gelmesinden dolayı satmak zorunda kaldım . Geçen hafta SAMSUNG HT-J7750W 7.1 Kanal 1330W Sinema Sistemini aldım. Sistemi kurdum hayal kırıklığı yaşadım. Almaz olsaydım. Güya arka hoparlörler kablosuz ama ilgisi yok sonuç ta yine kablo ile wireles alıcıya bağlıyosun ve arkalardan ses almak mümkün değil , normal tv de izlerken falan ses alamıyosun. Bu hafta bu sistemi geri iade edicem.
    Yeni kuracağım ses sitemi yer darlığı açısından slim olursa çok iyi olur. Araştırmalarım sonucunda Harman Kardon BDS 780 3D BluRay Sinema Sistemi hoşuma gitti ama bunla ilgilide yorum bulamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan ricam bana ne tür bir sistem tavsiye edersiniz. Bütçemi 5000 tl ye kadar çıkartabilirim. Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar , bir süre önce b&w ses sistemini odaya büyük gelmesinden dolayı satmak zorunda kaldım . Geçen hafta SAMSUNG HT-J7750W 7.1 Kanal 1330W Sinema Sistemini aldım. Sistemi kurdum hayal kırıklığı yaşadım. Almaz olsaydım. Güya arka hoparlörler kablosuz ama ilgisi yok sonuç ta yine kablo ile wireles alıcıya bağlıyosun ve arkalardan ses almak mümkün değil , normal tv de izlerken falan ses alamıyosun. Bu hafta bu sistemi geri iade edicem.
    Yeni kuracağım ses sitemi yer darlığı açısından slim olursa çok iyi olur. Araştırmalarım sonucunda Harman Kardon BDS 780 3D BluRay Sinema Sistemi hoşuma gitti ama bunla ilgilide yorum bulamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan ricam bana ne tür bir sistem tavsiye edersiniz. Bütçemi 5000 tl ye kadar çıkartabilirim. Saygılarımla...

Selamünaleyküm

Hoparlor olarak aşağıdaki model sıkça tavsiye edilen ve beğenilen bir hoparlor.

https://www.dukkanhifi.com/p-1217-5-1-Hoparlor-Setleri-Focal-Pack-Sib-5-1-Hoparlor-Seti-Pack-Sib-5-1-.html

Daha uygun derseniz polk audio tl1600 olabilir. Yurtdışından 1200tl civarına alabilirsiniz.

Yanına da uygun bir amfi aldınız mi tamamdır. Sağlıcakla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ses sistemi önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.