arkadaşlar şu sistemi toplamak istiyorum sizce uyum sorunu yaşar mıyım çok önemli bilen arkadaşlardan yardım taleb ediyorum teşekkürler
asus p5q-e lga 775 core 2 quad q9550 2.83ghz 12mb cache dual ocz platinum kit 2x2 1066 mhz hd4870x2 his 2048 mb ekran kartı samsung sata2 500 gb 32mb ncq (ncq çok kafamı karıştırdı) ve en önemlisi cooler master 600 watt kasa
arkadaşlar ekran kartı çok güç emiyor dediler acaba bir sorun olur mu yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
HD4870x2 alınmaz bence artık almışken HD4890 ya da GTX275 alman daha hayırlı olur.
Diğer bileşenlerin gayet güzel
bence anakartı p5q pro al.. ekran kartını ise 4890 seç.. boşuna para verme derim..hemde psu konusunda sıkıntı olmaz..
arkadaşlar teşekkür ederim bişey soracam ekran kartı benim de çok kafamı karıştırdı 4890 düşündüm ama düşük bellek kapasitesi kafamı oldukça kurcaladı en az 1 gb belleği olsun istiyorum crysis farcry2 empire total war gibi oyunları üst düzeyde oynatabilmesi önemli monitörüm 22'' bütçe sorunu yok sayılır sizce yine de 4870x2 gereksiz mi kaçar ?
quote:
Orijinalden alıntı: erhanemappe
arkadaşlar teşekkür ederim bişey soracam ekran kartı benim de çok kafamı karıştırdı 4890 düşündüm ama düşük bellek kapasitesi kafamı oldukça kurcaladı en az 1 gb belleği olsun istiyorum crysis farcry2 empire total war gibi oyunları üst düzeyde oynatabilmesi önemli monitörüm 22'' bütçe sorunu yok sayılır sizce yine de 4870x2 gereksiz mi kaçar ?
Dostum HD4890 zaten 1GB
512MB kartlar tüm oyunlar için yeterli fakat grafikleri iyi sistemi kasan bir oyunda yüksek çözünürlük ve detay açıldığında belleği dolduruyor ve kartı sınırlıyor o dediğin ancak böyle olur.
HD4890 ve GTX 275'den yukarı kart almak bence mantıklı değil ikiside çok iyi kart
dostum bence sistem iyi ama gtx 275 yeter bence sana olmadı gtx 295 istediğin belleği sunacaktır tabi 4890 da iyi onuda düşünebilirin
saolun arkadaşlar dediğiniz gibi sanırım hd4890 veya gtx 275 e yönelicem peki benim eski ekran kartım nvidia idi ve memnundum gerek driver gerek servis olarak gayet iyiydi fakat arkadaşlarım şu an atinin fiyat/performans oranının daha ii olduğunu söylüyorlar sizce nvidia nın physics gibi ek 3d hızlandırma uygulamaları olması da göz önüne alınrsa ati mi nvidia mı dersininz diğer parçaları bugün sipariş edicem araştırıyorum.teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: erhanemappe
saolun arkadaşlar dediğiniz gibi sanırım hd4890 veya gtx 275 e yönelicem peki benim eski ekran kartım nvidia idi ve memnundum gerek driver gerek servis olarak gayet iyiydi fakat arkadaşlarım şu an atinin fiyat/performans oranının daha ii olduğunu söylüyorlar sizce nvidia nın physics gibi ek 3d hızlandırma uygulamaları olması da göz önüne alınrsa ati mi nvidia mı dersininz diğer parçaları bugün sipariş edicem araştırıyorum.teşekkürler
Dostum ona bakarsan ATİ Havoc var fizik işleri için 3D hızlandırma tüm kartlarda var
HD4890 uygun ama Nvidia dersen gtx 275 alıcaksın
teşekkür ederim yardımlarınız için herkese sistemi siperiş ettim gündüz anca şimdi yazabildim kart 4890 inşallah sorunsuz teslim alırım yardımlarınız için teşekkürler gereksiz yere harcama yapmaktan kurtuldum arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme