Şimdi Ara

Acil takas +8 ib ye +7 helenid + +8 rogue chitin bot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +8 ib ye +7 helenid + +8 rogue chitin bot
    +8 ib yi ben satıyorum...

• up...
    cevap lütfen çok acil
  • up...
  • asla verme helenidi zor satarsın chitinide sattın sattın ibin alıcısı çok çıkar ya popüler bi itemler takas et ya da only gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeparturE_

asla verme helenidi zor satarsın chitinide sattın sattın ibin alıcısı çok çıkar ya popüler bi itemler takas et ya da only gb

sağol yorumun için
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeparturE_

asla verme helenidi zor satarsın chitinide sattın sattın ibin alıcısı çok çıkar ya popüler bi itemler takas et ya da only gb

evet helenid kadar zor satılan bi item görmedim.bi arkım vardı helenid yüzünden hayatı pazarda geçti
  • helenid sadece şekil +8 ib nin ise alıcısı helenidden kat kat fazla o yüzden daha akıcı bir itemle takas etmeni tavsiye ederim
  • Yorumlar için sağolun. Vermedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

helenid sadece şekil +8 ib nin ise alıcısı helenidden kat kat fazla o yüzden daha akıcı bir itemle takas etmeni tavsiye ederim

helenid mi sırf şekil hiç bi classta bu kadar açık ara iyi bi item yok.

raptorla glavenin farkı = elixirle salamanderin farkı = helenidle exceptional ibnin farkı :)

nasıl iron neck yerine başka bi kolye alınamıyosa helenidin yerinede başka bow alınamaz.

satması zor arkadaşların dediği gibi kimse itemin değerini bilmiyo çünkü, alma bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aimar

quote:

helenid sadece şekil +8 ib nin ise alıcısı helenidden kat kat fazla o yüzden daha akıcı bir itemle takas etmeni tavsiye ederim

raptorla glavenin farkı = elixirle salamanderin farkı = helenidle exceptional ibnin farkı :)

nasıl iron neck yerine başka bi kolye alınamıyosa helenidin yerinede başka bow alınamaz.

satması zor arkadaşların dediği gibi kimse itemin değerini bilmiyo çünkü, alma bence.

Tamamını okumadan yorum yazdım yanlıs oldu =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aBouT -- 12 Ağustos 2008; 6:02:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aimar

quote:

tamam ice shotta çok işe yarayabilir ama alıcısı az önemli olan o aldıktan sonra satmak zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.