Şimdi Ara

Acil tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yazımı ciddi okuyup cevaplandırmanız umuduyla..

Bilgisayar Mühendisliğini kazandım bu sene, bölümüm %100 ingilizce olduğu için hazırlık okuyacağım kesin, hazırlıkla birlikte 5 sene boyunca kullanabileceğim laptop düşünüyorum. Aslında 5 sene fazla bir zaman biliyorum, masaüstü alıp parça değiştirme kolaylığı da var ama baktığım modeller 3000e falan geliyor. (2400 kasa,400 küsür ekran, 200 diğer ekipmanlar yaklaşık olarak yazdım bunu) Yani bana laptop almak daha mantıklı geldi bu yüzden.
    Bilgisayar mühendisliği okuyacağım için yazılım tarzı programlarda sıkıntı yaşamayacağım, hazırlık boyunca da 3 4 oyun yükleyebileceğim(örn gta 5..) bir bilgisayar almak istiyorum. 5 sene dayansın diye de i7 almak mantıklı geliyor, o kadar para vermişken i5 almayayım diyorum. Aile bütçesini de pek sarsmayacak tarzda max 3200 TL ye bir laptop arıyorum, tavsiyeniz nelerdir?
    Derseniz ki 3200e harika makina yaparsın ekran ve ekipmanlar dahil, onu da düşünebilirim yani.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• up beyler acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032817/lenovo-y510p-59415877-siyah-notebook#product-features

http://www.teknosa.com/urunler/125032882/asus-k555ln-xx173h-notebook#product-features

2sine bi bak derim bro. Kendi şahsi fikrim Casper pc ler pek randıman vermiyor.HP bilgisayarların genel sorunu ise çok ısınıyor olması.Marka olarak dell e de bakabilirsin

• Eger toplama masaustu pc sizin icin sorun olmazsa kesinlikle oneririm cunku laptoplar o performansa erisemiyor kolay kolay (cok yuksek butce gerek oyle bir laptop icin masaustu ile kiyaslandiginda).Ozellikle forumda cok iyi toplama 2. El donanimlar ayri ayri yada kasa olarak toptan satilmakta bir goz atin ve kesinlikle ve kesinlikle hazir sekilde satilan (hp acer casper v.s v.s) kasalardan uzak durun, cok pahali ve icerisindeki bir donanim saglam olsa digerleri vasat durumda oluyor.Masaustu olarak 3.nesil i7 veya 4. Nesil i5 bir islemci 8 gb ram ve r9290x veya gtx970 turevi grafik karti cok rahat isinizi gorecektir..

Eger illede Laptop derseniz oyun laptoplarina yonelmenizi oneririm ayni zamanda is istasyonu kadar guclu olabiliyorlar cunku rahatlikla programsal islerinizi halledebilir oyun oynar butum islernizi halledersiniz.
    Verdiginiz zaman araligina gore Core i5-i7 mevzusuna pek takilmayin ram olarak 12-16 gb araliginda gtx780,880,970 grafik kartli bir laptop bakmanizi oneririm, 2. El veya sifir olabilir..

• http://m.kliksa.com/Urun/asus-n550jk-cn168h-notebook/902274963
    İ7 4700HQ
    12GB Ram
    Gtx850m
    1.5Tb hdd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.