Şimdi Ara

Acil Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar acilen yardım lazım MM'de yılsonu indiriminde bu pcler var ikiside aynı gibi hangisi tercih edilir. Aslında i5 8. nesil yeni ekran kartı mx150 falan pek bilgim de yok oyun oynamak için ideal seçim olur mu?(bütçe bu kadar tavsiye bekliyorum)
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_acer-e5-576g-56f9-%C4%B15-8250u-8gb-1tb-2gb-mx150-w10-notebook-steel-grey-1178595.html
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-%C4%B1deapad-320-i5-8250u-8-gb-1-tb-2-gb-geforce-mx150-windows-10-notebook-1178535.html

ısınma problemi ya ne bileyim başka problem olur mu bu cihazlarda bilgisi olan bi el atsın bir zahmet.

• o kadar para veriyorsun hd ekran veriyorlar. ama bütçe buysa evet acer olan alınabilir 2600e. i5 7300hq ve 4 gb gtc 1050 ler için 3binlerin üstüne çıkmanoz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lg02561

o kadar para veriyorsun hd ekran veriyorlar. ama bütçe buysa evet acer olan alınabilir 2600e. i5 7300hq ve 4 gb gtc 1050 ler için 3binlerin üstüne çıkmanoz lazım.

i5 7200u + 940mx 2100 tl idi bu fırsat fiyatını görünce zorlayıp 500 koysam değer mi diye düşündüm peki hd ekran dez avantajı mı oluyor ne fark edecek?
  • takatonia kullanıcısına yanıt
    FHD ye göre tabii ki dezavantaj
  • yok mudur forumda bu cihazı kullanan deneyim eden birileri?
  • mediamarkt bindirim üstüne indirim yapan bi firma ben gittim karacumada izmir optimum avmde kocaman mağazasında fiyatın üstüne çizgi çektikleri ürünlerden 10-15 tanesine internetten baktım. uyguna bilgisayar almak istiyorsan ebrarbilgisayar, sinerji, hepsiburada, n11, gittigidiyor gibi sitelerden fiyatları takip etmen lazım. hatta kupon kullanıyorsun, bonus puan falan veriyorlar çok daha uyguna geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresssma -- 29 Aralık 2017; 14:46:24 >
  • 2018 gelmiş hala fhd olmayan pcler satılıyor aklım almıyor.FHD olmayan bir bilgisayara para vermek enayilikten başka bişey değil.
  • Quaresssma kullanıcısına yanıt
    ben de kesinlikle böyle düşünüyorum. medimartk teknosa vatan vb firmaların hepsi kazıkçı. zaten forumda da birçok arkadaşı buralardan hepsiburadaya n11e falan yönlendirdiğim olmuştur. ancak 2600 tl ye burdaki acerin fiyatı çok makul geldiği için arkadaşa onu tavsiye ettim. mx 150 ler msi olunca 3binlere fırlıyor çünkü. fiyatı uygundu yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.