Bildirim
acil tavsiye 6000 TL ye kadar ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Eger sende benim gibi seviyorsan 90-94 arasi bir dogan-sahin bakabilirsin. Araba icin max 5000 tl ayir. Sonrasi bakimi icinde elinde 1000 tl kalsin. Paranin hepsini arabaya yatirma sonrasi icin zorda kalma.
Sahin-dogan bakmiyorsan eger skoda favorit veya renault springlere de bakabilirsin. Veya elindeki paranin uzerine bi 750 TL daha koyabilirsen 2000-2002 arasi lada vega alabilirsin ki en iyi secim bu olur...
Tabii bu kararinda hangi ilde yasadiginda onemli. Duzluk bir ilde yasiyosaniz ben o kadar para verip yukaridaki arabalari almam. Gider 3000 tl ye bir murat 131 veya ford taunus alip ona 1000 tl daha harcayp jant/cam vs yapip onu kullanirdim. Ama istanbul gibi bir yerde yukarida saydigim araclari tercih edebilirsin ;))
Umarim temiz ve istedigin bi araci bulursun ;)) -
reno sipring düşünüyorum ama 93 modele 5500 TL diyorlarben spring gibi bir arabaya en fazla 4500 verebilirim...
mazda 323 leri de düşünüyorum hidrolik direksiyon 4 cam otomatik ama satışı zor ... -
tavsiye bekliyorum... -
antalya için yazıorm .spring 93 en temizini 4750 ye falan alırsın bizde 2 tane sattık geçen 6 ay içinde.mazdayı elden çıkarman biraz zor olabilir diye düşünüyorum.bu arada lada vega yı 6000 6500 e kadar bulabiliorsan sıkışanı ve fiyatına görede iyi donanımları var -
lada samara veya mazda 323. -
tempra -
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
tempra
+1 -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-92-model-klimali-darbesiz-degisensiz-lpg-isli-beyaz-tempra-49433757/detay/
araba hakkında yorumlarınızı alabilir miyim 92 model tempra ya güvenilirmi bana çok masraf çıkartılır mı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X