Şimdi Ara

acil tavsiye 6000 TL ye kadar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın sabah araba pazarına gidecem en fazla 6000 tl lik ilerde kolay satabilecegim lpg li 1300-1600 motor arası araç tavsiyesi istiyorum...

• Eger sende benim gibi seviyorsan 90-94 arasi bir dogan-sahin bakabilirsin. Araba icin max 5000 tl ayir. Sonrasi bakimi icinde elinde 1000 tl kalsin. Paranin hepsini arabaya yatirma sonrasi icin zorda kalma.

Sahin-dogan bakmiyorsan eger skoda favorit veya renault springlere de bakabilirsin. Veya elindeki paranin uzerine bi 750 TL daha koyabilirsen 2000-2002 arasi lada vega alabilirsin ki en iyi secim bu olur...
    Tabii bu kararinda hangi ilde yasadiginda onemli. Duzluk bir ilde yasiyosaniz ben o kadar para verip yukaridaki arabalari almam. Gider 3000 tl ye bir murat 131 veya ford taunus alip ona 1000 tl daha harcayp jant/cam vs yapip onu kullanirdim. Ama istanbul gibi bir yerde yukarida saydigim araclari tercih edebilirsin ;))

Umarim temiz ve istedigin bi araci bulursun ;))
  • reno sipring düşünüyorum ama 93 modele 5500 TL diyorlarben spring gibi bir arabaya en fazla 4500 verebilirim...
    mazda 323 leri de düşünüyorum hidrolik direksiyon 4 cam otomatik ama satışı zor ...
  • tavsiye bekliyorum...
  • antalya için yazıorm .spring 93 en temizini 4750 ye falan alırsın bizde 2 tane sattık geçen 6 ay içinde.mazdayı elden çıkarman biraz zor olabilir diye düşünüyorum.bu arada lada vega yı 6000 6500 e kadar bulabiliorsan sıkışanı ve fiyatına görede iyi donanımları var
  • lada samara veya mazda 323.
  • tempra
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

tempra

+1
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-92-model-klimali-darbesiz-degisensiz-lpg-isli-beyaz-tempra-49433757/detay/

araba hakkında yorumlarınızı alabilir miyim 92 model tempra ya güvenilirmi bana çok masraf çıkartılır mı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.