Şimdi Ara

Acil telefon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annem hastanede kanser tedavisi görüyordu 9 aydır. Yanında hep ben kalıyordum. Dolayısıyla çalışamıyordum annem benim yüzümden sürünüyosun diye ağlıyodu hep , sağolsun babam ve kardeşim destek oluyordu. Aralıkta hastanede cüzdanımı çaldırdım içinde eczane ve bankaya ödenmesi gereken para vardı. Polise gittim , tutanak tutturdum. Bir akşam odada otururken annem napıcaz bak cüzdanında gitti babanın durumu da sıkışık kızım çok üzülüyorum dedi üzülme anne bak sağlık herşeyden önemli dedim annem de kalktı çantasını aldı telefon çıkardı kızım bunu almıştım ama kullanamadım al sat dedi ne gerek var annecim fln dedim bişey olmaz kullanmıyorum zaten çıkınca başka bakarız dedi tamam dedim gittim telefonu sattım kimlik fotokopim vardı yanımda ve tutanağımın da fotokopisini alın annemin telefon dedim. Parasını da anneme verdim sen dalgınsın buaralar ver bende dursun dedi. bi süre sonra da kızım bankadan aradılar al bu parayı hem borcu öde hem eczaneye parasını ver dedi gittim yatırdım. Ne yazık ki annemle bu pis hastalığı yenmeyi başaramadık ve 1 ay önce annem vefat etti. Bigün evde otururken telefonum çaldı arayan telefoncuydu kızım telefon çalıntı çıktı seni buralarda tanıyoruz öyle şey yapacak insan değilsin o yüzden aradım napalım dedi bende sizden aldığım parayı geri vereyim telefonu verin karakola teslim ediyim dedim tamam dedi telefonu kapattım ama nasıl olur diye düşünüp duruyodum yolum bitürlü o tarafa düşmedi annemin duası için sürekli eve girip çıkan oluyodu bende aradım tekrar hesap numarası istedim gelemiyorum buaralar ama kimseyi mağdur etmek istemem dedim 250tlye satmıştım 150tl yatırdım 100tlyi de almaya gelince veririm dedim tamam dedi daha ben gidemeden tekrar aradı savcılığa teslim etmek zorunda kaldık haberin olsun çağırırlar seni dedi peki dedim buarada telefon sizin yattığınız hastane de hemşireninmiş dedi imkansız dedim başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki arkadaşlar. Hemen hastaneyi aradım o tarihlerde telefonu kaybeden hemşire var mı diye ve buldum. Annemi söylemedim kimse hakkında kötü düşünsün istemem özür diledim zaten karakola iade edicektim dedim ama dinlemedi hata yapmışsın çek cezanı bidaha ararsan savcılığa tehdit ediyo deriz dedi tehdit etmiyorum özür diliyorum anlatıyim 1dk dinleyin dedim ama suratıma kapattı bende bidaha aramadım ve telefonuma msj geldi ifade vermek için yarın çağırıyolar. Böyle bişey yapacak insan değilim ne ben ne annem. Ama buldu mu çaresizlikten mi yaptı bilmiyorum , konduramıyorum. Ben hastane bahçesinde cüzdan bulup kimliğe bakıp refakatçilerden biri olduğunu gördüğümde gidip teslim etmiş insanım , o hastanede senelerim geçti çoğu doktor ve hemşireyi tanırım onlar da beni biliyolar hala ararlar nasılsın allah sabır versin diye. Anne acısının üstüne bunu yaşamak mahvetti beni arkadaşlar. Ben şimdi hapse mi giricem kardeşim var desteğime muhtaç olan o ne yapar ne eder? Avukat tanıdığımda yok , lütfen yardımcı olun nedir süreç ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.