Şimdi Ara

EVKUR HAKKINDA ACİL!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb Arkadaslar..Bugun Evkurdan s3Mini almak için basvuruda bulundum..Sözlesmeyi ve senedi imzaladım..Ve 1 saat sonra ürünün iptali için Evkur mağazasına gittim ve sözlesmeyi yaptıgım eleman'ana iptal etmesini söyledim Oda birsey demeden sözlesmemi buldu getirdi ve senedimi onaya gitmeden buldu verdi..Bundan sonra başım agrırmı sizce senedimi aldım iptal ettirdim yani ?

• yokmu yardım edicek cvplıycak ?
  • Senet sende ürün onlarda.Bir problem yok.
  • Senet sendeyse sıkıntı yok. Yırt hatta makineyle öğüt ve yak buruşturuş çöpe atma sakın. Bu arada 3 liralık ürünü 5 liraya satan bir yer evkur. Ordan ürünmü alınır hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Senet sendeyse sıkıntı yok. Yırt hatta makineyle öğüt ve yak buruşturuş çöpe atma sakın. Bu arada 3 liralık ürünü 5 liraya satan bir yer evkur. Ordan ürünmü alınır hiç

evkurun adamları var ödeme yapmayanı dövüyorlarmış,mafya yani
  • yorganın altına gizlenmiş bir lobidir
    uzak durulması gerekir
    düşmanımı koru oradan yarab
  • Neeeeey Evkur mu?

Büyük geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spot mağazalar hakkında bilgi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar Senetimi Aldım..İmzaladığım senetin Aslı bende..Yanlız imzaladıgım sözlesmeyi alamadım..Sıkıntı olurmu.?
  • senet dediğn 1 tane olmuyor evkurda. kaç taksit alacaksan o kadr senet olması lazım. hepsini, mi aldın ?

aldığın senette fiyat vs yazıyor mu ? yazıyorsa ne yazıyor ?
  • Ürünü aldığında ürünü aldığına dair bi kağıt imzalarsın eğer ürünü aldığına dair bi kağıt imzalamadıysan sıkıntyı yok geçmiş olsun hocam
  • Yırt at başın ağrımasın sonra.
    Bu arada evkur'dan başka bi yerden alsana ?
  • Spacelord tek bir senet imzaladım..Senette 1149.00 TL 24 tane ayrı senet deildi tek senetti...
  • Yani sözlesme yapılırken sözlesmenin altında tek bir senet vardı.. 1149TL felan imzaladığım senetin aslını aldım...Zaten ürün onay asamasındaydı onaylanmamıstı onaya gitmeden 1 saat içinde aldım geri
  • Hocam bu zamanda evkurdan alışveriş yapılmaz,şöyle bir fiyatlarına baktımda da adamlar epey uçuk fiyat çekiyorlar.
  • Emre Alsıverisi geçtim yasadıgım olaydan dolayı sıkıntı cekmemem tek derdim senetimi almama ragmen halen kaygılıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: espotic007

Yani sözlesme yapılırken sözlesmenin altında tek bir senet vardı.. 1149TL felan imzaladığım senetin aslını aldım...Zaten ürün onay asamasındaydı onaylanmamıstı onaya gitmeden 1 saat içinde aldım geri

valla hocam, imzayı attıktan sonra onaya gidip gitmemesi çok önemlik değil. imza atıldımı o borcu ödemek zorundasın. he madde vardır telefonu teslim aldıktan sonra diye, ve sen telefonu almamışsan o şekilde işin içinden çıkabilirsin.
  • Yok ne telefonu Hemen 1 saat içinde geri iptal edilsin diye evkura gittim..Adama dedim iptal ettircem die oda gitti sözlesmeyi getirdi senetimi verdi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.