Şimdi Ara

Spot mağazalar hakkında bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buzdolabı ve çamaşır makinası almayı düşünüyorum. İstanbul Sirkecide bulunan spot mağazalarında fiyatların yarı yarıya olduğunu duydum.
    Bu spotcular hakkında bilgisi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Neden daha ucuz? Güvenilirler mi? Eve teslim ediyorlar mı? Servis , garanti hizmeti var mı? Tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.

• Garantisi oluyor.
    Ben gecen hafta camasir makinasi aldim.
    Eve teslim ettiler.Servis geldi kurdu
    garantiyi baslatti
  • @ATASEN6 aldığın makina piyasaya göre ucuzmuydu peki.
  • Sozluk'ten alıntıdır:

Spotçu:

kredi kartlarinin sundugu olanaklardan dolayli bir bicimde faydalanarak para kazanma yontemi gelistirmis yeni nesil tefeci. yontemi uc basamakta aciklamak istersek,

· a kisisinin 1000 ytl borcu vardir, ancak nakit cekme limiti bu degerin oldukca altindadir. soz konusu a kisisi gidip '36 aya varan vadeler'le 2000 ytl degerinde bir esya, misal plasma tv satin alir.

· spotcu, a kisisinin aldigi plasma tv'yi 1200 ytl gibi bir bedelle kendisinden satin alir ve piyasa fiyatinin altinda bir fiyata, ornegin 1600 ytl'ye bir baskasina satar.

· a kisisi eline gecen nakitle borcunu kapatir; nakit borcunu, taksitlendirilmis kredi karti borcu olarak odemeye devam eder. aradaki fiyat farki artik (1600 - 1200 ytl = 400 ytl) spotcunun kasasindadir.
  • O tarifi begenmedim. Nakit paraya sıkışan her tacir malını spota verebilir. Peşin para çok ucuza satılır. Adam 100 liralık malını 80 liraya gık demeden satıyor..Kimsenin diyecek sözü yok. Alan razı satan razı...Ancak her mal her zaman spotta bulunmaz...Bazı mallar hiç bulunmaz...İstanbulda Sirkeci Altın Han, Kocamustafapaşa , spotcuların bol oldugu yerler. Garanti belgesinin aldıgınız mala ait oldugunu dikkatle inceleyiniz...Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturhan

Sozluk'ten alıntıdır:

Spotçu:

kredi kartlarinin sundugu olanaklardan dolayli bir bicimde faydalanarak para kazanma yontemi gelistirmis yeni nesil tefeci. yontemi uc basamakta aciklamak istersek,

· a kisisinin 1000 ytl borcu vardir, ancak nakit cekme limiti bu degerin oldukca altindadir. soz konusu a kisisi gidip '36 aya varan vadeler'le 2000 ytl degerinde bir esya, misal plasma tv satin alir.

· spotcu, a kisisinin aldigi plasma tv'yi 1200 ytl gibi bir bedelle kendisinden satin alir ve piyasa fiyatinin altinda bir fiyata, ornegin 1600 ytl'ye bir baskasina satar.

· a kisisi eline gecen nakitle borcunu kapatir; nakit borcunu, taksitlendirilmis kredi karti borcu olarak odemeye devam eder. aradaki fiyat farki artik (1600 - 1200 ytl = 400 ytl) spotcunun kasasindadir.

bilgi için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: smyrnali_35

quote:

Orjinalden alıntı: canturhan

Sozluk'ten alıntıdır:

Spotçu:

bilgi için teşekkürler

geçen hafta gördüm spotçuların orda bir aile( çocuk anne ve baba) geldiler beyaz eşyalarını satmak istiyorlardı. Kim evindeki eşyayı çok kötü bi durum yoksa satar ki ? çok üzüldüm inanın o ürünleri alıpta evimde kullanmak istemem. "ağlayanın malı gülene yaramaz "

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina
    "ağlayanın malı gülene yaramaz "

Güzel sözmüş....
  • quote:

geçen hafta gördüm spotçuların orda bir aile( çocuk anne ve baba) geldiler beyaz eşyalarını satmak istiyorlardı. Kim evindeki eşyayı çok kötü bi durum yoksa satar ki ? çok üzüldüm inanın o ürünleri alıpta evimde kullanmak istemem. "ağlayanın malı gülene yaramaz "

Valla geçen ay yeni ev açan arkadaşım için beraber beğenerek buzdolabı ve çamaşır makinesi aldık.Hatta çamaşır makinesi tertemizdi.İçime kurt düştü şimdi.Ama napalım öğrenciyizÇm 230YTL+BD165YTL=395YTL'ye mal oldu.Buzdolabı biraz eskiydi ama daha iyisini(bu fiyatta) bulamadık aceleye geldi o,ama çamaşır makinesi gerçekten içimize sindi.(cm Profilo 6990-bd philco çift kapılı merak edenler için)

• SPOT Nedir?

1- Bayinin firmaya aylık olarak taahhüt ettiği kadar mal satamamasından dolayı firmaya imtiyazını kaybetmemek amacıyla, toplu halde, görünürde sermayesine veya zararına, spotçu tüccarlara mal satması sonucu ortaya çıkan düşük karla peşin çalışılan piyasa

2- Firmanın peşin satış alıp ile vadeliye kullandırarak satması sonucu önceden zararına, ama vadeli satış sonrasında daha yüksek karla parayı çevirmesi esasına göre çalışan toptan alıcıların oluşturduğu piyasa

3- Tüm ürünlerin 1.El olup, faturalı ambalajlı satıldığı piyasa

4- Tüm ürünler fabrika tarafından garantisi var olan piyasa

alıntı:http://www.beyazesyaspot.com/sikcasorular.asp

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Valla geçen ay yeni ev açan arkadaşım için beraber beğenerek buzdolabı ve çamaşır makinesi aldık.Hatta çamaşır makinesi tertemizdi.İçime kurt düştü şimdi.Ama napalım öğrenciyizÇm 230YTL+BD165YTL=395YTL'ye mal oldu.Buzdolabı biraz eskiydi ama daha iyisini(bu fiyatta) bulamadık aceleye geldi o,ama çamaşır makinesi gerçekten içimize sindi.(cm Profilo 6990-bd philco çift kapılı merak edenler için)

Vay be Çamaşır + Bulaşık Makinası Toplam 400 YTL ye gelmiş helal olsun çok ucuzmuş, peki garantisi falan var mıydı

• quote:

Orjinalden alıntı: bobita

quote:

"ağlayanın malı gülene yaramaz "

Güzel sözmüş....

• quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Vay be Çamaşır + Bulaşık Makinası Toplam 400 YTL ye gelmiş helal olsun çok ucuzmuş, peki garantisi falan var mıydı
    Çamaşır makinesine 3,buzdolabına 1 ay garanti verdiler.Farklı yerlerden aldık da

• orda eşyasını satan herkes kötü durumda diyemeyiz...belki eşyasını yenilicektir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.