Bildirim
Bayi Fiyatları ile Site Fiyatları neden Farklı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım sorumun cevabını kimse bilmiyor. Neyse ben öğrendim anlatayım. Bu araçlarda en baz modelde ki fiyatlar genelde müşteriyi çekici fiyatlar olduğu için bayi karları çok düşük. Bayiler kar oranlarını yükseltmek için aracın fiyatını internet sitesindeki fiyatından yüksek söylüyorlar. Bunu Renaultun genel müdürlüğüne şikayet olarak yazdım ve genel müdürlükleri beni ardı. Bayi fiyatları ile internet sitesinde ki satış fiyatlarının aynı olması gerektiğini söylediler, hatta internette ki fiyattan aşağı fiyat verebilir ama yukarı fiyat veremez diye söylediler. Gerekli araştırmayı yapıp bana döneceklerini söylediler. Ve bana sitede ki fiyattan yüksek fiyat veren bayiyi arattılar. Sonuç olarak bana verdikleri fiyattan 2000 tl daha uygun fiyat verdiler. Ayrıca bana bu tür durumlarda biz gereken tüm kolaylıkları sağlarız siz başka yerleri aramayın diyede telkinde bulundular.. Anlayacağınız kim ne tutturduysa... Yaşanmış bir tecrübe olarak sakın internet sitesinde ki fiyatlardan fazla para ödemeyin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: eralperen
Sanırım sorumun cevabını kimse bilmiyor. Neyse ben öğrendim anlatayım. Bu araçlarda en baz modelde ki fiyatlar genelde müşteriyi çekici fiyatlar olduğu için bayi karları çok düşük. Bayiler kar oranlarını yükseltmek için aracın fiyatını internet sitesindeki fiyatından yüksek söylüyorlar. Bunu Renaultun genel müdürlüğüne şikayet olarak yazdım ve genel müdürlükleri beni ardı. Bayi fiyatları ile internet sitesinde ki satış fiyatlarının aynı olması gerektiğini söylediler, hatta internette ki fiyattan aşağı fiyat verebilir ama yukarı fiyat veremez diye söylediler. Gerekli araştırmayı yapıp bana döneceklerini söylediler. Ve bana sitede ki fiyattan yüksek fiyat veren bayiyi arattılar. Sonuç olarak bana verdikleri fiyattan 2000 tl daha uygun fiyat verdiler. Ayrıca bana bu tür durumlarda biz gereken tüm kolaylıkları sağlarız siz başka yerleri aramayın diyede telkinde bulundular.. Anlayacağınız kim ne tutturduysa... Yaşanmış bir tecrübe olarak sakın internet sitesinde ki fiyatlardan fazla para ödemeyin...
MERHABA ARKADASIM AYNI OLAY BENIM BASIMADA GELDI KOMIK BIR OLAY SANKI APTALIZ BIZ YA ...
ama ben sıkayet etmedım sız ıyı yapmıssınız...
en baz modele ne kadar fıyat verdıler daha sonra acaba sıze?
-
-
aynı sey benım basımada geldı.dacıa duster ın fıyatını sormaya gıttım sıtesınde 50 bın yazıyodu aradıgım ozellıklerde olanda bayıye gıdıp sordugumda 53 bın dedıler.satıcıya dırek sunu dedım benım anlımda avanak mı yazıyo dedım adam afalladı.sonra bı hurmet fılan bı suru laf dolanbaclıgı.dedıgım olay samsunda yasadım -
quote:
Orijinalden alıntı: cozep
aynı sey benım basımada geldı.dacıa duster ın fıyatını sormaya gıttım sıtesınde 50 bın yazıyodu aradıgım ozellıklerde olanda bayıye gıdıp sordugumda 53 bın dedıler.satıcıya dırek sunu dedım benım anlımda avanak mı yazıyo dedım adam afalladı.sonra bı hurmet fılan bı suru laf dolanbaclıgı.dedıgım olay samsunda yasadım
Demekki bu reno bayiilerinin hepsinde var yani adamlar piyasaya doymuskar umurlarundamu satcaklari araç...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
32.300 pazarlıksız fiyat aldım. Tabi sis farı ve stepne dahil. Elimizden geleni de yaparız dediler. Bakalım bu aralar halletmeyi düşünüyorum nasip olursa... -
quote:
Orijinalden alıntı: eralperen
32.300 pazarlıksız fiyat aldım. Tabi sis farı ve stepne dahil. Elimizden geleni de yaparız dediler. Bakalım bu aralar halletmeyi düşünüyorum nasip olursa...
Yani bizim fiyatlara göre iyi almışsınız baya...
Ama yinede tatmin ettmiyor...
Yani örnek bir fiat bayiine gidin kafadan liste fiyatından 1000 tl iniyorlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X