Şimdi Ara

CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
27.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Renault Clio 3 HB otomatik için bu Donanım özelliklerini araştırdım hangisinde ne var, Hangisinde ne yok BULAMADIM.
    Böyle bir konu açıldımı bilmiyorum Donanım haberde'de göremedim ve bu başlık Altın'da herkes merak ettiğini bulabilir düşüncesiyle konuyu açtım .
    Ben 2010-2012 model arası HB Otomatik bir Clio araç arıyorum ve bütçem 35.000₺ en donanmlısı en boşu hangisi boştan, doluya yazarsak hangisinde ne Özellikler var? Acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ....

Saygılar.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault CLIO 3 Donanım Paketleri ve Özellikleri

Renault CLIO 3, Dynamique, Executive, Expression, Extreme, Extreme Edition ve Night&Day olmak üzere farklı donanım paketleriyle satışa sunulmuştur. Bu paketler, özellik ve donanım seviyeleri bakımından farklılık gösterir.

Clio 3 Donanım Paketleri Sıralaması

En düşük donanım seviyesinden en yükseğine doğru Clio 3 paket sıralaması şu şekildedir:

• Dynamique
    • Expression
    • Executive
    • Extreme
    • Extreme Edition
    • Night&Day

Clio 3 Extreme ve Expression Arasındaki Fark

Extreme ve Expression paketleri arasında temel farklar şunlardır:

• Extreme pakette 17 inç alaşım jantlar, arka difüzör ve spoyler gibi sportif tasarım öğeleri bulunur.
    • Expression pakette ise ısıtmalı ön koltuklar, otomatik klima ve sis farları gibi konfor özellikleri öne çıkar.

Clio 3 Paket Özellikleri

Dynamique:

• Klima
    • Elektrikli camlar
    • Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    • Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu

Expression:

• Dynamique özelliklerine ek olarak:
    • Isıtmalı ön koltuklar
    • Otomatik klima
    • Sis farları

Executive:

• Expression özelliklerine ek olarak:
    • Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    • Geri görüş kamerası
    • Navigasyon sistemi

Extreme:

• Executive özelliklerine ek olarak:
    • 17 inç alaşım jantlar
    • Arka difüzör
    • Spoyler
    • Sportif direksiyon simidi

Extreme Edition:

• Extreme özelliklerine ek olarak:
    • Özel dış renk seçenekleri
    • Siyah tavan
    • Krom ayna kapakları

Night&Day:

• Extreme Edition özelliklerine ek olarak:
    • Panoramik cam tavan
    • Akıllı farlar
    • JBL ses sistemi

Kullanım amacınıza ve bütçenize en uygun Renault CLIO 3 donanım paketini seçerek, sürüş deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse bilmiyomu şimdi

• asphaltrider A kullanıcısına yanıt
    zamanında araştırmıştım bende bir pdf dosyası var ama link bulamadım.

CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00BRK00 -- 7 Şubat 2015; 22:35:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 00BRK00

zamanında araştırmıştım bende bir pdf dosyası var ama link bulamadım.

CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri CLİO 3 Dynamique,Executive,Expression,Extreme,Extreme Edition,Night&Day Donanım Özellikleri

Çok teşekkür ederim böyle Kapsamlı bir bilgi verdiğin için emek harcadığın ve değer verdiğin için teşekkür ederim kardeşim

• 00BRK00 kullanıcısına yanıt
    Araştırdıktan sonra aldınızmı? Yada neden vazgeçtiniz?
    Yada Vazgeçtikten sonra ne aldınız :)

• 2010 garndtour için gündüz LED uygulması yapan arkadaş var mı ? birde araç için paspas ve bagaj havuzu önerebilecek arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
  • asphaltrider A kullanıcısına yanıt
    2011 1.2 clio 3 hb extreme almistim. Beklentiye, kullanim amacina gore degismekle birlikte alinabilir .

• Bende 2011 model hatchback clio almak istiyorum ama extreme ile authentique arasındaki farkı bulamadım. Özellikleri belirtecek birisi var mı acaba?

• cumaozcan03 C kullanıcısına yanıt
    diğer konuda cevapladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumaozcan03

Bende 2011 model hatchback clio almak istiyorum ama extreme ile authentique arasındaki farkı bulamadım. Özellikleri belirtecek birisi var mı acaba?

Yukarda yazıyo arkadaşlar yardımcı oldular Sağolsun bakabilirsin

• Bende Clio3'ü araştırmaya başladım ama model uzantıları bir çok arabada olduğu gibi burada da oldukça karışık, ancak kabaca sanırım Clio3 2006-2008 arası Authentique ve Dynamique paketleri, sonrasında makyajlanmış ön görünüşle 2009-2012 arası Expression ve Extreme paketleri ayrıca bunun yanı sıra bir sürü opsiyonel özellikleri var. Bu arada beygir gücü de 65 ve 85 arasında değişmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.