Şimdi Ara

LG Servisi Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. LG G2 model telefonumu 31/08/2016 tarihinde servise verdim. Şuan açıklama kısmında "beklemede/yedek parça bekliyor" yazıyor. Kurban Bayramı'nın 4. Gününden 1 gün sonra ayın 16'sında yazıldı bu yazı siteye. Galiba 9 gün bayram tatili servislere yansımıyor. Kurban Bayramı'nı 9 gün değilde 5 gün sayarsak ve cumartesi günlerini de dahil edersek (servisteki kadın cumartesi dahil demişti diye hatırlıyorum) bugün tam 15 gün oluyor. Önümüzdeki hafta çarşamba günü 20 iş gününü dolacak. 20 iş gününden sonra yeni cihaz mı verecekler? Bu verecekleri cihaz G2 mi olur? Olmazsa hangi modeli verirler? Para iadesi yapabilir miyiz? Yapabilirsek nasıl bir yol izlemeliyiz? Paranın elime geçmesi ne kadar zaman alır? Bu gibi soruların cevabını bilen bana detaylıca bir anlatabilir mi? Cihazı İzmir Çankaya'daki servise verdim. İmei faturada yanlış yazılmış sisteme de öyle yazmışlar bir sıkıntı olur mu? Acil cevap yazarsanız sevinirim bıktım artık şu telefonsuzluktan!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 iş gununu geçtikten sonra para iadesi yapmak zorundalar ama bunu seve seve degil mahkeme yoluyla veriyorlar. 20 iş gününü geçtikten sonra tüketici hakem heyetine verin 3-6 ay içinde sonuçlanır. İmkan varsa yeni telefon alin yoksa yapılmasını bekleyin sıfırı dusuk ihtimal yerine baska model ondanda dusuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

20 iş gununu geçtikten sonra para iadesi yapmak zorundalar ama bunu seve seve degil mahkeme yoluyla veriyorlar. 20 iş gününü geçtikten sonra tüketici hakem heyetine verin 3-6 ay içinde sonuçlanır. İmkan varsa yeni telefon alin yoksa yapılmasını bekleyin sıfırı dusuk ihtimal yerine baska model ondanda dusuk ihtimal.

G2 ana konusunda değişim teklifi yapmışlar bazı kullanıcılara stylus 2 plus modeli ile. Bana teklif etseler kabul etmem gerçi g veya v serisi bir cihaz olmadığı sürece ama yine de bir sorayım dedim. Para iadesi almak için direk thh'ne mi vereceğim yoksa önce servise mi gitmeliyim? Mahkemeye verirsem onlarda cihazı tamir edip bana ulaştırırsa para gelmeden o zaman para iadesi iptal olur mu? Hemen hakem heyetine verip cihaz almayı düşünüyorum. Eğer thh'ye verirsem para iadesi kesin olur mu? 3-6 ay uzun bir süre açıkçası o kadar süre telefonsuz kalamayacağım için mahkemeye verir vermez telefon almam lazım düzeltmezlerse. Para iadesi olmayıp cihaz düzelirse zarara girmek istemiyorum. Kusura bakmayın kafamda çok soru var yardımcı olursanız çok sevinirim iyice soğumaya başladım cihazdan ve LG'den.

• 20 iş gününü geçtiğine dair servisten yazı alip mahkemeye veriyorsun cihaz yapilsada almiyorsun cihazı bırak kalsın serviste. ℅99 alırsın paranı mahkeme kararıyla. Servis ucret iadesine karar verirse satın aldığınız fiyattan ℅20 kesip veriyor ücreti.

• By Doğu B kullanıcısına yanıt
    Ben dün thh yi aradım ne gerekli diye sordum fatura kopyası - garanti belgesi - servise verdiğine dair kağıt getirirsen başvurunu yaparız dediler. Servisden servis formu istemedi. Ben turkcell den almıştım telefonu turkcell teslim ettim onlarda teslim ettiğime dair kağıt verdi.Servisden ayrıca kağıt almama gerek var mı ?
  • quote:

20 iş gününü geçtiğine dair servisten yazı alip mahkemeye veriyorsun cihaz yapilsada almiyorsun cihazı bırak kalsın serviste. ℅99 alırsın paranı mahkeme kararıyla. Servis ucret iadesine karar verirse satın aldığınız fiyattan ℅20 kesip veriyor ücreti.

Servisten yazı direk verirler mi? Yani herhangi bir zorlama olur mu? Dayım eskidn kızaklı eski bir LG telefonu servise verip sorun çıkarınca mahkemeye vermişti. 2 sene uğraşmıştı zaten 1 telefon parası da yollarda geçmişti. Benim para iadem de o kadar sürer mi? Bahsettiğim olay 4-5 sene önce oldu. Orjinal fatura versem olmuyor mu fatura onlarda mı kalıyor yani? Fatura kopyası için cihazı aldığımız yere gitmem gerekiyor sanırım bende cihazı teknosadan aldım ve yakınımdaki teknosalar da kapandı. 3-6 aydan daha uzun sürer mi iade süresi? Açıkçası 20 iş günü sonrası bana sıfır cihaz verirler mi yoksa düzelmesini beklememi mi isterler yoksa kendim mahkemeye mi vereyim hiç bilmiyorum. Şuan maddi sebeplerden dolayı zar zor bir telefon alabilirim işimden dolayı da uzun süre telefonsuz kalamam. Şimdi ben yeni cihaz alıp da para iadesi olmayıp cihazın düzelip elime geçmesini istemiyorum. Zaten iyice soğudum cihazdan artık gelsede kullanmak istemiyorum. Biraz uzun bir yazı oldu ama kafam çok karısık mazur görün lütfen.

• 20 is gününü geçtikten sonra mahkemeye verdin mi aksi karar çıkması nadir olur. Telefon gelse de teslim almayın servise gidin telefonun kaç gündür serviste kaldığına dair belge alırsanız garanti olur. Biraz dişli olup bağırıp çağırın vermezlerse. Faturanin fotokopisini istiyor heyet orjinali sende kalsın aksesuarlarını da toparla bekle öyle. 6 aydan uzun surme ihtimali ℅20

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Francouzska kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yok çünkü tarih var ustunde 20 is gününü geçtiyse acilir dava.

• quote:

20 is gününü geçtikten sonra mahkemeye verdin mi aksi karar çıkması nadir olur. Telefon gelse de teslim almayın servise gidin telefonun kaç gündür serviste kaldığına dair belge alırsanız garanti olur. Biraz dişli olup bağırıp çağırın vermezlerse. Faturanin fotokopisini istiyor heyet orjinali sende kalsın aksesuarlarını da toparla bekle öyle. 6 aydan uzun surme ihtimali ℅20

6 ay da çok uzun bir süre açıkçası. İnternette serviste g2 leri stylus 2 plus cihaz ile değişim yapılıyor diye okudum. Verecekleri cihaz hoşuma giderse ve hemen verirlerse mahkemeyle falan uğraşmak istemiyorum. Aksesuarlarını da mı vereceğiz hakem heyetine? Keşke kısa sürede sonuçlansaydı da bu kadar beklemeseydik. Yedek cihaz da vermediler 1 aydır telefonsuzum. Neyse bakacağız artık sanmıyorum ama inşallah çok sorun çıkarmazlar. Teşekkürler hocam.

• Aksesuarları para iadesi çıkarsa cihazı iade ederken vereceksiniz. Stylus 2 güzel yapısı var kronik sorunu yoksa g2 yi pek aratmaz tahminimce.

• quote:

Aksesuarları para iadesi çıkarsa cihazı iade ederken vereceksiniz. Stylus 2 güzel yapısı var kronik sorunu yoksa g2 yi pek aratmaz tahminimce.

Anladım hocam. Stylus 2 herşeyi iyi fakat pek güncelleme alacak gibi görünmüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.