Şimdi Ara

c3 hakkında bilgi istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
35.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle bu foruma yeni katıldım ve herkeze merhabalar diyorum ilk önce .
    kısmet olursa bu hafta bitane 2004 model c3 model bi araba alıcam araba 45 binde ve ful model ve de araç triptonic vites ve 18800ytl diyolar sizce bu araç kullananlar tavsiye edermi acaba aracınızdan memnunmusunuz eksi ve artı yönleri kjonusunda bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

• Sana şunu söyliyim Aynısının 2003 ü var bende...10 gündür serviste ne parçası var doğru dürüst..Varsada dünya para...Kayış sıyırdı...10 milyara yakın masraf açtı...Bunları gözönünde bulundur..Kafayı yicem valla...İkinci elide çok düşük
  • c3 kullanmadım ancak bu araba hakkında olumsuz şözlerde duymadım 2004model full bir araba alıyorsun fiyatta uygun bence b segmentteki bi araba için güzel tercih
  • valla ben bi kere merak ettim citroen bayiisine gittim bi tane c3 vardı daha kapısını açar açmaz geri kapattım o ne biçim kapı öyle çok ince ve çok çirkindi.
  • 2004 c3 hemde 45 bin kmdeki araç için o fiyat biraz fazla dostum..Ederi 15 binleri geçmez..Parça probleminede katılıyorum..
  • O rakkama rahat rahat 1.4HDI 16 V 92 PS olanın SX PK versiyonunu alırsın.
    Benziniden uzak dur derim şehiriçi rahat rahat 9-10 lt tüketiyor,bir arkadaşım eşine almıştı 1 sene oldu,şaşırmış durumdalar ufacık makinenin yaktığına......
  • dizel degilse alma
  • C3 dizeller çok az yakıyormuş duyduğuma göre. Alınası bi araba
  • bende 2003 c3 hdi 16 v 92 hp olanı var 7 aydır biniyorum. donanım ve konfordan çok memnunum benzinli için diyeceğim pek bir şey yok çok güçlü olduğunu (110 hp) ve sensodrive şanzumanın çok başarılı olduğunu duymuştum. 307"nin 1,6 motoruyla aynı motor ama kasa küçük ve hafif olduğu için daha hızlı ve yakıt tüketimi daha az diye biliyorum. bendeki 92 hp lik modelse ondan az kalır yanı yok hani alacaksan dizel al derim ama karar senin. c3 lerde şaşırtıcı bir diğer özellik ise süper bi fren sisteminin olması bu fiyata bu donanımda modeline göre hiçbir arabada yok. tercihini dizelden yana kullan derim. çok rahat bir depoyla 1100 km gidiyorum arabamın çok bakımlı olması da belki bu kadar km yapmasını sağlıyor olabilir ama bu segmentteki en iyi araba diyebilirim. şimdiden hayırlı olsun
  • kayış sıyırdıysa büyük ihtimalle periyodik bakımını zamanında yaptırmadın demektir. kayışta bir üretim hatası (biraz zor bu ama) veya montaj hatası da olabilir tabii.

artık her arabanın 2. eli düşük.

quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Sana şunu söyliyim Aynısının 2003 ü var bende...10 gündür serviste ne parçası var doğru dürüst..Varsada dünya para...Kayış sıyırdı...10 milyara yakın masraf açtı...Bunları gözönünde bulundur..Kafayı yicem valla...İkinci elide çok düşük
  • c3'ü kötüleyenlerin çoğunun c3 ile ilgili bilgisi yok, kullanmamışlar. c3'ün aynı kategorideki araçlardan hiç bir eksiği yok ve donanım olarak daha iyi. ben aracımı alırken 4-5 model araştırdım, kullanıcılarıyla görüştüm ve c3 te karar kıldım. yukarıda arkadaş kayış sıyırdı 10 milyar masraf çıktı demiş. bi kayış sıyırmayla nasıl 10 milyar masraf çıkıyor, bırak c3 ü mercedes de bile kayış sıyırmayla 10 milyar masraf çıkmaz. çoğu kulaktan dolma bilgilerle yazılmış bunların. bir c3 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim c3
  • C3 CITROENIN EN SON KALITE MODELİ ŞUAN...

ZATEN CITROEN DE FRANSANIN 3. SINIF MARKASI (TABİ PEJO VE RENO DAN SONRA)

EEEE FRANSIZ ARABALARIDA MALUM....... KALİTELERİ ORTADA
  • ben fransadayim bizim burda c3 c2 c4 c5 307 picasso 407 607 206 207vs ....ler hepside ayni motoru tasiyor oldunu biliyormusunuz. bunlarda yanliz kasa agirlik lari ve kasa sekilleri deyisiklige ugruyor gerisi ayni motor uzerinde yapiliyor yalniz ufak tefek bi iki deyisiklik yapiliyo size tavsiye edicem peugeot ve citroen alirsaniz hdi den sasmayin en iyisi hdi alinama 1.4 unu almayin buyuk kasa arabalar icin yeterli deyil. c3 206 c2 106 icin onemli deyil 307 306 picasso icin 2.0 1.6 litre lik 110 yada 92 lik leri tercih edin
  • c3 1.4 sensodrive aracım var. Tavsiye ediyorum sınıfının en ferah iç mekana sahip otomobili. Ayrıca direksiyondan vites değişimi, otomatik far-klima-silecek gibi artıları mevcut. Performans olarak yeterli, yakıt ekonomisi iyi, eksi yön olarak biraz gürültülü (belki ben genelde bozuk satıhta kullandığım için). Ancak motordan ziyade yol sesini içeri alıyor ama kaymak asfaltta deneme şansım olmadı. Bence kullanması çok keyifli bir araba, tavsiye ederim. Servis açısından sorun etme bakımları 20.000 km de bir. Sen unutsanda kontağı her çevirişinde dijital bilgi ekranı servis kontrolü için kalan km gösteriyor. Bu araca (sensodrive) sahip olanlar serviste ücretsiz olarak program update yaptırsınlar, benimkinde vites değişimleri ile ilgili sorun yaşadım ama update sonrası problem kalmadı hatta daha seri oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MULTIJET13

C3 CITROENIN EN SON KALITE MODELİ ŞUAN...

arkadaş haklı citroende kalite ve teknoloji ne gezer, citroenin fiat teknolojisini yakalayıp palio gibi arabalar yapabilmesi için 10-15 yıl lazım. malum citroen 3. sınıf bir üretici heç güleceğim yoktu yaw akşam akşam

• vallahi ya ne bu citroen düşmanlığı, arabamın iki yönünü sevmiyorum(2004 c3 1.4hdi 92bg). Süspansiyonlar çok sert ve sayelerinde arabanın her yerinden gacır gucur sesler geliyor, ikincisi ağırlık merkezi üstte olduğundan araba 160-170 gibi kendini yoldan atmaya başlıyor. Bu özellikle Rüzgarın çok olduğu yerlerde oluyor ve araba size hiç acımıyor. 3-4 kere takla atma tehlikesi atlattım(Rüzgarın hızı ise 4 yada 5 nattır çokta değil).

ha bide bırak kayış sıyırmasını komple motor değişimine o kadar para istemiyorlar dostum, naptın sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTasci -- 23 Ağustos 2006; 0:06:24 >
  • Tek kelime süüper bende var yeni kasa c3 92hp hdi bence çok güzel küçük olmasına rağmen yol tutuşu harika rahat vs vs diğer küçük arabalar çok itici tabi c3 e göre...BİR depoyla 1584 km gidio kaçışı flanda güzel küçük olunca...
  • quote:

Kardeşim sen neden bahsediyosun ben 12 sene içinde 2 tane Fiat kullandım hem de gerçek Fiat öyle tofaş mofaş değil,Haa arabaların seriliğine gidişine lafım olmaz ama kalite diyince orda duracaksın.Punto'dan inip C2 ye binince kendimi resmen porsche ye binmiş gibi hissettim.Performans deseniz ağzımı açmam da kalite derseniz cevabım olur.Hele ki Palio aman aman 94 model İtalyan Uno ondan bin kat iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 3 Eylül 2006; 22:37:57 >

• quote:

kardes sen takıl kafana gore..hep devam et tofas kullanmaya...kalite gormemissin sen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.