Şimdi Ara

GRAND VİTARA HAKKINDA BİRKAÇ SORU-ARKADAŞLAR DESTEK LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İŞİM GEREĞİ ARAZİ ARACI ALMAM GEREKİYOR VE BİR SÜREDİR ARAŞTIRMA YAPIYORUM. KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE GRAND VİTARA 5K 2006-2007 ALMAYA KARAR VERDİM. BÜTÇEM 40.000'E KADAR. HEM ASFALT HEM ARAZİDE YOL YAPACAĞIM BU BAĞLAMDA DİZEL'Mİ 2.0 LPG'Lİ Mİ ALAYIM? MODELLER JLX, AL VB NE ANLAMA GELİYOR? YAKIT TÜKETİMLERİ DİZELDE NEDİR? LPG'DE NEDİR? ARACIN OLUMSUZ YÖNLERİ NELERDİR? KİLOMETRESİ 200.000'İN ÜZERİNDE ARAÇ ALINIR MI ÇOK SORUN YAŞATIR MI? VE DAHA BAŞKA BİLMEMİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞISANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalaydin84 -- 23 Mayıs 2015; 10:25:58 >

• bilalaydin84 B kullanıcısına yanıt
    Hem asfalt hem arazi kullanımı için suzuki kesinlikle doğru tercih
    Grand vitaranın iki kasasını ele alırsak eski kasa (2005e kadar olan modeller) araziye yeni kasa (2005+) asfalta daha yakın araçlar. Kolay sorun çıkarmaz az yakarlar parça sıkıntısı çekmezseniz. Arazi performansı eski kasalarda çok iyi yeni kasalarda iyi olarak derecelendirilebilir. Yeni kasaları arazide çoğu suvdan daha iyidir. Eski kasada arazi şanzımanı olması arazide daha iyi performans sağlıyor. Lpg-Benzin-Dizel tamamen sizin tercihinize kalmış. Offroad donanımı yada offroad yapmadığınız sürece az yakar.
    Özetle Suzuki sizi kolay kolay üzmez (alırkende kullanırkende satarkende). Offroad yaparım diyosanız eski kasa yok benim offroadla işim olmaz diyosanız yeni kasa

Edit: Eski kasa alacak olursanız 2004-2005 model daha çok tutulur ve tavsiyemdir

• Çok teşekkür ederim kesin karar vermemi sağladınız diyebilirim. çok saolun
  • bilalaydin84 B kullanıcısına yanıt
    Ne demek. Umarım gönlünüzce bir grand bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 vitara hakkında yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.