Şimdi Ara

ACİL TELEFON ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lafı uzatmadan direk mevzuya giriyorum max 1100
    Telefon adayları
    1- Sony xperia Z1(arka kamera 20 mp olması 3000 mah pil ve işlemci sebebiyle ilgi çekici fakat biraz kalın gibi)

2- Huawei p7 (gerçekten şık bir telefon ön kamera 8mp fakat işlemci ve pil burada dur der gibi birde işlemci ısınıyor diyorlar bilmemem işallah öyle değildir)

3- Sony m4 Aqua (8 çekirdekli işlemci beni al desede c4 gördükten sonra soğur gibi oldum)

4-Sony C4 (8çekirdek işlemci ön kamerası gerçi o okadar önemli değil benim için selfi ha olmuş olamamış gibi birşey neyse full hd ekran fakat bir m4 aqua gibi duruşu yok yani kasa platik ha önemli değil ama diğer karizma sonyler varken bu biraz tasarımda -1 gibi)

5- Casper via v9 ki biraz bütçeyi zorlataçak (telefon çok güzel ama işi batarya ile hd ekran bozuyor 3000 mah olsa full hd olsa burada forumkonusu dahi açamazdım ama?,)
    Neyse arkadaşlar şu telefonları tavsiye etmeyin bilmiyorum nedendir anlamadım hani derler ya üsütüne para vereyim sen de kalsın bana öyle bir yakaşım ifade ediyor lenovo vibex2 , Lg g2(iyi telefon ama amalar seri uzattılar g4 çıktı en azından, lenevo p70, zenfone 2 (beni hayal kırıklığına uğratan ve dahi elimde şuan zenfone 4 kullnacısı olarak bunu diyorum asus yapamadı gibi arakadaş 10 mm kalınlığında telefonmu olur ?,

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ KENDİN YAZMIŞSIN KENDİN SÖYLEMİŞSİN Kİ ARKADAŞLAR KARARSIZ KALDIM YUKARIDAKİ 5 TEL ARASINDA 1 HAFTAYA KADAR TEL ALCAM NORMALDE ARKADAŞLAR BANA GELİR(BUNU ÖVÜNMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM İÇİNE DÜŞTÜĞÜM DURUMU DAHA İYİ ANLAYASINIZ DİYE SÖYLÜYORUM) SORARLAR HANGİ TELEFONU ALAYIM DİYE BENDE ÖNLERİNE SEÇENEK SUNARIM 2 3 VE ARKAŞLARA DERİMKİ ZEVK MESELESİ SEÇ AL BİRİNİ KURTUL DERDİM Kİ ONLARI ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM KAFAM ALLAK BULLAK KARARSIZIM YARDIM BEKLİYORUM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assam757 -- 5 Ağustos 2015; 1:01:57 >

• Ayni durumda bende vardım bugun. Aldim. Daha telefonuda cok kararsizdim yok kullanici yorumlari felan 1100 tl ye en iyyi telefon bence z1 ile lg g2 ydi baktim 2 telefonada lg cok guzel sempatik bir telefon izlenimlerimde gayet guzel isinma kasma yok sarji bitmiyor adeta lg g2 derim koymamissin fakat bir dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 den c4 e gectim ikiside elimde.

Oncelikle casper falan geç,ben c4 den olsukca memnunum bekledigim arastirdigim gibi cikti,m4aqua cok oyun yuklemiceksen,oynamicaksan demiyorum.gucu cok iyi sadece depo az o yuzden yuklemiceksen.diorum kullanilir,ama 1000e g2yi degerlendirmek daha mantikli benim gorusum.

Diger yandan C4 bence daha alinasi,ki bende oyle yaptim

• Ama şöyle birşey var c4 güzel ama bataryası z1 daha iyi gibi hadi. Batarya geçtim c4 dışı z1 yada m4 gibi olsaydı olabiliridi birde telefonu yoğun kullanan oyun yükleyen biryim benim için hangisi daha az ısınırsa daha iyi olur birde c4 su geçirmezligi varmı yani su geçiriyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assam757 -- 5 Ağustos 2015; 9:27:50 >
  • Z1 ve Zenfone2 yi öneririm
  • Zenfone 2 6 ay bekledim onun yüzünden 6 ay erteliyorum telefon almayı zenfone2 hem pahalı çıktı hemde tip yok bizzat inceledim

• G2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    4 gün önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokmanbalci

Z1 ve Zenfone2 yi öneririm

Asusun ürünleri sistem hatalı diyorlar 2 telefon baktım 1i hiç açılmadı 1i dokunmatiği bozuktu görevli açıkca alma dedi bunları benı lg g2 ye yönlendırdı ve asus daha pahalı bir cihazdı yanı kötü bir niyetide yoktu adamın
  • G2

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirato

quote:

Asusun ürünleri sistem hatalı diyorlar 2 telefon baktım 1i hiç açılmadı 1i dokunmatiği bozuktu görevli açıkca alma dedi bunları benı lg g2 ye yönlendırdı ve asus daha pahalı bir cihazdı yanı kötü bir niyetide yoktu adamın

Benim birçok tanıdığımda asus var hatta hergün beraber olduğum kuzenimde zenfone2 var hiçbir sıkıntıları yok gayet güzel bir cihaz. Ama yinede siz bilirsiniz tabi
  • quote:

quote:

quote:

Benim birçok tanıdığımda asus var hatta hergün beraber olduğum kuzenimde zenfone2 var hiçbir sıkıntıları yok gayet güzel bir cihaz. Ama yinede siz bilirsiniz tabi

Pek onermedi bana saticilar asusu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pek onermedi bana saticilar asusu

Valla kendin bilirsin telefon şuan yanımda canavar gibi şerefsizim

• 4 gb ram in 2 gb tini kullaniyormus ne uygulamasi var bundada okadar kullaniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.