Arkadaşlar max bütcem 1300 lira nakit olarak alıcam.2.el iphone 5 almayı düsünüyorum. Diğer telefonlar hosuma gitmiyor ama bir yanımda bir samsung veya sony al diyor bilmiyorum kararsızım.2.el iphone 5 degermi bu para tavsiye lazım
quote:
Orijinalden alıntı: themost94
Arkadaşlar max bütcem 1300 lira nakit olarak alıcam.2.el iphone 5 almayı düsünüyorum. Diğer telefonlar hosuma gitmiyor ama bir yanımda bir samsung veya sony al diyor bilmiyorum kararsızım.2.el iphone 5 degermi bu para tavsiye lazım
o paraya sıfır LG G2 alınabilir. hemde çok güzel olur.
1300 e xperia z alınır , lg g2 alınır yani 0 amiral gemileri varken 2. el iphone 5 ???
bir telefonda ne arıyorsun önem verdiğin şeyleri söyle ona göre telefon önerelim
quote:
Orijinalden alıntı: g.enver
1300 e xperia z alınır , lg g2 alınır yani 0 amiral gemileri varken 2. el iphone 5 ???
bir telefonda ne arıyorsun önem verdiğin şeyleri söyle ona göre telefon önerelim
dostum telefonda oyunla fazla işim olmaz sosyal ag olsun. bir kaçtane uygulama indiririm. kamare iyi olucak . Ve ilk aldıgımda telefon hızı neyse bir kaç sene sonrada hızı aynı olsun.sırf bu yüzden iphone alasım var birde marka telefon şekil farkettiyor bu etkenleride göz önünde bulundurmak lazım tabi
themost94T
kullanıcısına yanıt
o zaman yeni telefonun hayırlı olsun bahsettiğin telefonu al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme