Arkadaşlar Telefon almayı düşünüyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Şuan kullandığım telefon 5800 XM Nokianın yeni modellerini beğenmedim özellikle 700 ve 603 birine flaş koymamış birinde ön kamera yok salakça :S Alacağım tel elimdekinden düşük olmamalı. Bu yüzden ilk kez androide geçmeyi planlıyorum ama orası da bi hayli karmaşık kafamdakiler ; *LG optimus P970 *SAMSUNG i8150 Galaxy W veya benzeri 1 ghz veya yakın bir cpu istiyorum, belleği 1 gb altında olmasın Ram i 512 mb olsun amoled veya benzer ekran, multi toch, en önemlisi harici görüntü belleği olmalı. (noki 700 özelliklerini biliyorsanız yukardaki özellikler onun özellikleri ama gıcık aldım bikere ve androidle tanışmak isterim) Dediğim gibi pek bi yabancısı olduğum bir alan Android. Yıllardır Nokia kullanıyorum emekli olma zamanım geldi diye düşünüyorum, ancak karar veremiyorum. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Mesajı atacağım doğru bir topic bulamadım yanlışsa özür... Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: carpediem76
Arkadaşlar Telefon almayı düşünüyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Şuan kullandığım telefon 5800 XM Nokianın yeni modellerini beğenmedim özellikle 700 ve 603 birine flaş koymamış birinde ön kamera yok salakça :S Alacağım tel elimdekinden düşük olmamalı. Bu yüzden ilk kez androide geçmeyi planlıyorum ama orası da bi hayli karmaşık kafamdakiler ; *LG optimus P970 *SAMSUNG i8150 Galaxy W veya benzeri 1 ghz veya yakın bir cpu istiyorum, belleği 1 gb altında olmasın Ram i 512 mb olsun amoled veya benzer ekran, multi toch, en önemlisi harici görüntü belleği olmalı. (noki 700 özelliklerini biliyorsanız yukardaki özellikler onun özellikleri ama gıcık aldım bikere ve androidle tanışmak isterim) Dediğim gibi pek bi yabancısı olduğum bir alan Android. Yıllardır Nokia kullanıyorum emekli olma zamanım geldi diye düşünüyorum, ancak karar veremiyorum. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Mesajı atacağım doğru bir topic bulamadım yanlışsa özür... Şimdiden teşekkürler.
Dostum öncelikle sana se xperia neoyu öneriyorum. Saydığın telefonlardan kat ve kat üstündür. Kamerası 8 mp exmor r sensörlü. İstediğin her özellik var. Ektanı tft. Gpusu adreno 205. Bunu internetten film vs izlediğinde farklı olduğunu göreceksin. 512 mb ram 1ghz işlemci. Bende en kısa sürede alacam.
p970 alın derim ben. özellikle kamera çekimi harika bir telefon.
Ekran Ölçüleri 480 x 800 piksel, 4.0 inç Renk Derinliği 16M Ekran Tipi IPS LCD kapasitif dokunmatik Accelerometer sensor for UI auto-rotate Proximity sensor for auto turn-off Touch-sensitive controls Optimus UI 2.0, Gesture UI 2.0 ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi MP3 ringtones 3.5mm jack ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Yok İşletim Sistemi Android OS, v2.2 Froyo, v2.3'e güncellenebilir Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, Push E-Posta, IM Oyun Var Kamera 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, geo-tagging, 720p@30fps video, ikinci 2MP kamera Renk Seçenekleri Siyah HTML Tarayıcı Var Java Via üçüncü parti uygulama PIM Yok HAFIZA Hafıza Kartı microSD, maks. 32GB Dahili Bellek 2 GB, 512 MB RAM CPU: TI OMAP 3630 1 GHz işlemci VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Var EDGE Var 3G Var WLAN Var USB Var Kızılötesi Yok Bluetooth Var Pop Yok MULTİMEDYA MP3 Çalar Var FM Radyo Var SNS integration Dijital pusula Google arama, haritalar, Gmail, Youtube, Google Talk MP4/H.264/H.263/WMV player Döküman görüntüleme Prediktif metin girişi PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1500 mAh Bekleme Süresi Konuşma Süresi EK ÖZELLİKLER GPS Var Ses Kaydı Var Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Var Eller Serbest Var Saat Var T9 Var
Geç kaldınız bugün vatan hafta sonu indirimiyle Samsung Galaxy S2 aldım Tavsiyeler için sağolun. Bu arada telefon dehşetmiş...
samsung galaxy pro al hem ucuz hem kaliteli
arkadaş telefonu almış zaten.. hayrlısı olsun ama galaxy s3 beklenebilirdi bu yıl içinde çıkacak. fiyatıda iphonenun altında s2 nin üstünde bişey olacaktı ve donanımı çok iyi olduğuna eminim yabancı forumlarda 4 çekirdekli olcağı söylentileri yayılmış.