Şimdi Ara

---ACİL Toshiba l40-139 windows 8 yardım...---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Bu laptopa usbden win 8 yüklerken harddiski komple biçimlendirdim ve win 8 i kuruyordum. Kurulum bitip yeniden başlattığında "toshiba leading innovation" ekranında takılıp kalıyor. Biosa girmeye çalışıyorum fakat hiçbir şekilde giremiyorum. F2 ye basılı tutup power tuşuyla başlatmayı denedim please wait diyor yine hiçbir şey olmuyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 26 Haziran 2013; 16:35:04 >

• Merhabalar, öncelikle sizdenwww.toshibatr.com/Support/ adresindeki iletişim sayfasına gelerek bilet oluşturmanızı rica ederiz. Bu bilet sayesinde ilgili departmanlarımız size en kısa sürede dönüş yaparak konu hakkında sizi bilgilendireceklerdir. Ayrıca 0212 340 60 80 nolu çağrı merkezimizden de konu hakkında yardım alabilirsiniz. Teşekkürler, iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNB Toshiba

Merhabalar, öncelikle sizdenwww.toshibatr.com/Support/ adresindeki iletişim sayfasına gelerek bilet oluşturmanızı rica ederiz. Bu bilet sayesinde ilgili departmanlarımız size en kısa sürede dönüş yaparak konu hakkında sizi bilgilendireceklerdir. Ayrıca 0212 340 60 80 nolu çağrı merkezimizden de konu hakkında yardım alabilirsiniz. Teşekkürler, iyi günler.

Sorunu hallettim.Yine de sorunumla ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkürler.
  • selam kardeşim bu sorunu nasıl hallettin bende de var aynı sorun. toshiba yazsının olduğu ekranda çok bekliyor.
  • Harddiski çıkarıp başka bir pcde ham olarak formatladım. Sonra taktım ve yüklemeyi yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 24h2 acil yardım
    3 ay önce açıldı
    acer h 340 home server 3 tb
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.