A**** K**** komşusu tam benim duvara tv asmış ses sonda gece full dinliyor uyarsam gıcıga sabahları açıyor bana devre verin yapayım bilen varsa yazsın eğer devre verirseniz ve ben devreyi duvara montalarsam tv ile devre arasında ortak kullandığımız duvar kalıyor tvnin yayınlarına girip kzrıştırsam yeter.tek kelime olsada yazın çıldıracağmmm!!!!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acil TV Yayınlarını Parazitlendiren Bir Devre
-
-
Mikrodalga fırın içindeki radyoaktif vericiyle (sağlığa zararlı ve tehlikelidir) bozulabilir galiba.
ev alma komşu al
-
evi aldıktan sonra komşu sonradan geliyor onu şecemiyosun
-
Turkcell suberbox kullanırken TV'de yayıp bulanıklaşıyordu arada bir 1-2 saniyeliğine gidip geliyordu.
Ama bu durum sinyal kalitesine göre değişiyordu.
Kuzenimin evinde modem benimkine göre televizyondan daha uzakta olmasına rağmen hiç televizyon izleyemiyordu yayın hepten gidiyordu neredeyse
Fikir vermesi amaçlı yazdım 4.5g sinyali TV yayını bozuyor olabilir. Ama bi alt kattaki TV'yi bozmak için büyük vericili bi devre gerekebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru ev alma komşu al
Magnetron değilmi ? Peki devreli çözümü yokmudur magnetronu çalıstırayım derken evi yakmayayım aslında A*K* komşusu yansa neysede benim evde gider..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetzq -- 17 Mart 2021; 22:16:57 >
Evet magnetron ve onu besleyen tehlikeli bir trafo, devresi nasıl yapılacak vs o kadarını bilemem, trafo girişinde dimmer kullanılabilir belki, bilmem. Fikir vermesi açısından söyledim.
Zabıtayı ara bir kaç kere, belki sustururlar komşunu,
yeni ev bakarsan da ilk önce komşularını tanı ! Küçük cocuk var mı, terbiyesiz aile var mı vs.
Bu komşu gürültüsü sorunu normalde büyük bir sorun ama işte adalet yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 17 Mart 2021; 23:42:4 > -
Eskisi gibi karasal yayın ile çalışıyor olsaydı TV yayınını bozmak çok kolaydı ancak sistem şimdi daha kapalı, yayın uydu üzerinden dijital olarak alındığı için tv ye uzaktan müdahale pek işe yaramaz. Binada ortak çanak sistemi varsa çatıdaki dağıtıcıya müdahale gerekir ki bu herkesin yayınını bozar. Ya da dağıtıcıdan komşuya giden kabloyu tespit edip belli bir saatten sonra .... Neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X