Şimdi Ara

Acil Ultrabook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ?uan Hp envy Sleekbook 4 kullanıyorum. Eski ama işimi görüyor açıkcası. Şimdi kardeşime vermek zorunda olduğum için yenisi almalılıyım. Bana hergun derse taşınabilir, yani hafif, hızlı, batarya ömrü çok yerlerde olmayan ve en önemlisi fazla gurultu yapmayan (oyun falan oynamam zaten ben) ultrabook önerin lütfen.
    Aklımda dell xps 13 9350 i5 ve asus zenbook ux3410uq var. Asus teknik özellikleri daha üstün dursa da çok fazla ses çıkardığını ve hatta normal kullanimda bile fanların son ses çalıştığını okudum. Fikirleriniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• selamlar ,

bende UX310UQ kullanıyorum. üründen hayet memnunum. özellikle tercih etmemin nedeni HDD +SSD olması. diğer notebooklarda bu özellik yok. illa ince, hafif bir ürün istiyorsan kapasite probleminde yoksa aşağıdaki ürünü öerebilirim. 1kg altında.
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus UX331UAL Core İ7 Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux331ual-core-i7-8550u-1-8ghz-16gb-ram-512gb-ssd-int-13-3-w10-notebook.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimodeli -- 28 Aralık 2018; 16:36:1 >

• xps 13 9350 falan dediğine göre 2. alacaksın sanırım di mi? Öyleyse MacBook Air 2015 de baksana?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    laptop önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.