Şimdi Ara

Acil Uzman Sorusu : Data Recovery on quick format !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Quick format yemiş bi sürücüden veri kurtarmamız mümkün mü ? Bence mümkün olmalı çünkü bytelar silinmiyor sadece adresleri yok ediliyor .
    Fakat denediğim programlar sildiğim dosyaları buluyor ama formattan önceki dosyalara erişemiyor .

Bir de olay kardeşim tarafından gerçekleştirilmiş tam olarak "QUICK FORMAT" attığından da şüpheliyim , korkum TAM FORMAT atmış olması ki bu büyük ihtimal gibime geliyor nedeniyse basit : Windows'un kendi içindeki Disk Defragmenter'ı çalıştırdım ve normalde segmentlerin karışık bir halde serpili olması gerekirken hepsi bir yerde toplanmıştı... Yani bunu ya bir defragment sonucu ya da tam format sonucu görebiliriz...

gene de ümit kesilmez tavsiyesi olan program öneren herşeye açığım...

• bende iki üç gün önce bu konu ile uğraştım biraz
    recovery my files diye bir program ile kurtarabiliyorsun
    internette arat bulursun demo version
    format atılmış bir hdd nin silinmiş tüm verilerini yüzde yüz ve hasarsız olarak geri getirdi
    kolay gelsin
  • Geri getirmek için hiç bir kredi kartı numarası istemedi yani? O programın linkini gönder de bir deneyelim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 9 Eylül 2005, 0:09:04 >
  • ado çok sağol içime bi su serptin resmen şu anda easy data recovery yi çekiyorum sonra senin dediğini çekerim...
    @jackosman sanmıyorum bi şekilde o programa yasak işlemler uygulayıp Register yapmamız gerekiyodur :D
  • jackosmana forum kurallarını okumasını önerebilirim
    belki bir şeyler ifade eder
  • Ne gibi ? hayır demek istediğim o programın linkini ver . indirelim .deneyelim ... Hakkaten ihtiyacım var. Ben de bu verileri kurtarmam için kayıt olmam isteniyor .Demo versiyonuyla nasıl yaptın anlamadığım o .
  • arama yapmamak ve hep hazır istemek gibi hötü bir huyumuz var
    sadece google a recovery my files yazdım başka hiç bir şey yapmadım buyrun

http://www.recovermyfiles.com/

güle güle kullanın

bu linkte programın demo versionu var ,, tabii arzu eden satın alabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1
  • PC Inspector File Recovery

program freeware
  • GetDataBack öneririm bende.
    Freeware değil ama Easyrecovery e göre çok daha başarılı buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.