Şimdi Ara

acil ve hızlıca server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür uğraşıyorum. download ettim. l2extreme nin patchini kurdum. sorunsuz olarak açıldı. ama bütün gün online duran login server şu an offline oyuna giremiyorum. peşinden mikrop serverini deniyim dedim. patchini çektim. system klasörümün yedeğini aldım. kurdum. oraya da giremiyorum. kullanıcı adımı şifremi yazıyorum ( otomatik kayıt var diodu sitesinde ama yanlış anlamış olabilirim diye siteye de üye oldum ) hiç bir şey olmuyor. allah rızası için beni bu gece bir servera sokun. göriim şu oyunu yahu delireceğim 48 saattir. iyi yada kötü çalışan patch ini yüklemenin saatler almadığı bir yerler önerin bana. şimdiden teşekkürler

• idragons3d deniyorum şimdi. az önce update sırasında abuk subuk hatalar verdi. arşiv türü farklı gibi bir hata çıkardı. bende sytem klasöründeki herşeyi sildim. direk update i çalıştırdım. patch çekio dosyaları şu an. hata veren dosyayı da geçti. bakalım ne olacak. ben bu gece bu oyuna giremezsem bir daha denemem ile inat ettim ! :D
  • yok deli olcam. hala hata verio. delirmemek elde değil. bütün dosyaları çekti. klasörde eksik olan yani patch tarafından download edilmeyenleri de ben ekledim yedek klasörden critical error verdi. manyadım sabah sabah.!!!! ne oyunmuş be. 2 gün bitti 3ncüye başlıyorum ve hala bir oyuna girmeyi beceremedim. !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanGuncesi -- 29 Ekim 2005, 4:27:47 >
  • OHHH BEEEEE

girdim nihayet karakterimi de oluşturdum hadi şimdilik eyvallah :)))
  • lol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.