herkese selamlar ps3 ümle wii ve psp takasladım wii ntsc-u takasladığım kişinin tv sinde wii renkliydi kendi tv imde renksiz bunu gidermek için wii nin rgb kablosunu aldım yine renksiz ne yapmalıyım mesela ps3 de resete basılı tutunca görüntü resetleniyordu(aynı tv de ps3 de rgb kabloyla renkli görüntü almıştım)
yapıcak bir şey yok şu an renkli olması için üretilen bir kablo bulunmuyor piyasada,ya multi sistem bir tv alacaksın yada tv box u deniceksin kolay gelsin
arkadaşın yapacak başka birşeyi yok mu
şu an için yok gibi,bende de aynı sorun var hergün düzenli olarak araştırıyorum çözüm bulduğum zaman paylaşırım
yapacak bişe olmazmı arkadaşım renklendiren kablo kolay bulunabiliyor. yapman gereken bitane standart rgb scart kablo almak bu ürün birçok oyun markette bulunuyor bunun yanında gittigidiyordada yakın bir zamana kadar vardı hatta linkinide vereyim http://urun.gittigidiyor.com/WII-ICIN-RENKLENDIRICI-KABLO-ORJINAL_W0QQidZZ7262507
arttırma kapandığı için görünmeyebilir belki ama siteyi takip et bulursun yani fiyarları 30ytl civarı bişe
ok bende bu kablonun aynısı var renklendirmedi
multi sistem tv dısındaki tek cozum sanırım pal booster dedigimiz alet onlada goruntu kalitesi baya bi dusuyor haberin ola
tv box olmaz mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme