Bildirim
acil win 8.1 yüklü taptop çöktü
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
benzer bir soruna acer e1 510 laptopta rastladım, windows çökmüş durumda, açılışta acer logosunun ardından windows boot manager çıkıp hata veriyor ve tekrar reset atıyor. elimde herhangi bir disk yada kurtarma sürücüsü yok, cihaz win8 yüklü halde gelmiş. recovery bölümü olayın win8de bambaşka bir boyut aldı, ne yapmak gerekiyor? -
ben slax linux ile bilgisayarı açtım benim laptop da acer marka, burdan hdd yi bulmaya çalışıyorum da yardıma ihtiyacım var -
hdd göçmüş olabilir çünkü markada takılı kalıyorsa boot olamıyordur ve hdd yi göremedüiğini söylemişin yani hdd yüksek ihtimal göçmüş -
doğrudur ancak slax linux u ilk açtığımda hdd min depolama kısmını görebiliyordum. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X