Şimdi Ara

ACİL ! WİN XP PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makinama service pack 2 gömülü win xp pro kurdum. Fakat service pack 2 yi kaldırmak istiyorum. Yardim lutfen( Program ekle kaldırda yok)

• bende de yüklü sp2 ve program ekle kaldırda var...sen emin misin sana sp2li diye normal windows vermediklerinden?çünkü arasıra fake atıolar bizim arkadasa da sp2li diye aldık sp2 falan çıkmamıştı...
  • bu kurumsal kullanıcılara verilen yeşil cd yanlış olmazzzz
  • Bende tümleştirilmiş şekilde sp2 yüklemiştim. Şimdi baktım program ekle kaldırda sp2 var. Yani kaldırabilirm. Arkadaşın dediği gibi sp2 olup olmadığına bir kontrol et.
  • arkadaşlar o kadar salak değilim ... program ekle kaldırda yok notunu bu yüzden koydummmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekale

arkadaşlar o kadar salak değilim ... program ekle kaldırda yok notunu bu yüzden koydummmm

Bu ne hırçınlık Arkadaşlar sana yardımcı olmak istiyor bu kadar çok biliyordunda neden mesajını yazarken not olarak program ekle kaldır bölümünde yok diye yazmadın
  • Mesajımın sonunda parantez içine bakarsanız görürsünüz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Pro RTM nedir ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • format at direk hepsi kalksın ne sp2 ne xp kalsın
  • Yeniden kurulum yapmalısın... bu senin için daha sağlıklı ve servis pack 2 iyi kurma yaramaz o
  • sp2 yi tekrar yüklemeyi dene, zaten mevcut ise silmeyi dener. eğer öyle olmaz ise tekrar yükle program ekle kaldırda gözükecektir.
  • eminmisin sp2 olduğuna.sp2 yedeklemeyi otomatik yapıyo çünkü, sana sormuyo. ekle kaldırda olması lazım
  • Arkadaş haklı bende Sp2 entegre CD den kurdum hatta kendim entegre ettim cd ye Program ekle kaldırda Sp2 yok
    Ama sorunun çözümü Formattan geçiyor sanırım en sağlıklısı o yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.