Şimdi Ara

acil yardııım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak şu 4 telefon arasında kaldım;

1-Htc Sensation XE
    2-Htc Sensation XL
    3-Samsung galaxy s2
    4-Sony Ercisson Xperia Arc S
    Telefonda aradığım özellikler;
    Oyunları sorunsuz çalıştırsın videoları sorunsuz açsın.Fotoğrafları güzel çeksin ve instagram ı sorunsuz çalıştırsın.aradığım özellikler bunlr.
    şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. :)

• Bende bunları düşünüyorum arasında s2 iyi birde teknosada indirimi var evo3d bu en çok aklıma takıldı. s2 yle özellikleri yakın 1 gb ram 4.3 inç ekran vsvs 200 tl fark var değmez bu farka diyorum ben . sma arc s te göze çok iyi geliyor donanımsal olarak yetersiz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

Bende bunları düşünüyorum arasında s2 iyi birde teknosada indirimi var evo3d bu en çok aklıma takıldı. s2 yle özellikleri yakın 1 gb ram 4.3 inç ekran vsvs 200 tl fark var değmez bu farka diyorum ben . sma arc s te göze çok iyi geliyor donanımsal olarak yetersiz ama

aynen arc s göze daha iyi hitap ediyo donanımsal olarak yetersiz.evo 3d tercih etmezdim açıkçası çok hantal arkadaşım kullanıyor ve çok şikayetçi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansurup

quote:

Orijinalden alıntı: meteras

Bende bunları düşünüyorum arasında s2 iyi birde teknosada indirimi var evo3d bu en çok aklıma takıldı. s2 yle özellikleri yakın 1 gb ram 4.3 inç ekran vsvs 200 tl fark var değmez bu farka diyorum ben . sma arc s te göze çok iyi geliyor donanımsal olarak yetersiz ama

aynen arc s göze daha iyi hitap ediyo donanımsal olarak yetersiz.evo 3d tercih etmezdim açıkçası çok hantal arkadaşım kullanıyor ve çok şikayetçi açıkçası.

o yüzden stab illikte önem kazanıyor güncellemeler falan nexus mantıklı gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.