1-Htc Sensation XE 2-Htc Sensation XL 3-Samsung galaxy s2 4-Sony Ercisson Xperia Arc S Telefonda aradığım özellikler; Oyunları sorunsuz çalıştırsın videoları sorunsuz açsın.Fotoğrafları güzel çeksin ve instagram ı sorunsuz çalıştırsın.aradığım özellikler bunlr. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. :)
Bende bunları düşünüyorum arasında s2 iyi birde teknosada indirimi var evo3d bu en çok aklıma takıldı. s2 yle özellikleri yakın 1 gb ram 4.3 inç ekran vsvs 200 tl fark var değmez bu farka diyorum ben . sma arc s te göze çok iyi geliyor donanımsal olarak yetersiz ama
quote:
Orijinalden alıntı: meteras
Bende bunları düşünüyorum arasında s2 iyi birde teknosada indirimi var evo3d bu en çok aklıma takıldı. s2 yle özellikleri yakın 1 gb ram 4.3 inç ekran vsvs 200 tl fark var değmez bu farka diyorum ben . sma arc s te göze çok iyi geliyor donanımsal olarak yetersiz ama
aynen arc s göze daha iyi hitap ediyo donanımsal olarak yetersiz.evo 3d tercih etmezdim açıkçası çok hantal arkadaşım kullanıyor ve çok şikayetçi açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcansurup
quote:
Orijinalden alıntı: meteras
aynen arc s göze daha iyi hitap ediyo donanımsal olarak yetersiz.evo 3d tercih etmezdim açıkçası çok hantal arkadaşım kullanıyor ve çok şikayetçi açıkçası.
o yüzden stab illikte önem kazanıyor güncellemeler falan nexus mantıklı gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme