14 Şubatta başladı herşey çalışırken başım döndü , bayılcagımı zannettim vs sonra kendime hakim olamadım bogazım kaskastı nefes alamıyorum gögsümde baskı gibi kalp durucakmış gibi hissettim ölüm korkusu vs vs , (Tabi bunların Panik atak belirtisi oldugunu sonrasında ögrendim.)
Devamında hemen Kardiyolojiye gittim tabi EFOR , EKG , HOLDER Cihazı vs vs.
Doktor gayet temiz dedi sadece gece saatlerinde holder cihazında Wenckebach (en azından raporda öyle yazıyordu) vardı.
Tabi bu süreçler devam etti sakin kalmaya çalışıyorum vs vs.
Sonrasında bi gün diyaframım baya kasılmış gibiydi nefes alamama hissi gögüste daralma falan ben yine hastanede aldım solugu
Gögüs hastalıkları bölümüne gittim. Biraz hırıltın var dedi. Acilde bi maske takıp buhar soludum. Kan sulandırıcı vs vs gibi şeyler yaptılar. (Akciger Filmleri temiz dedi bu arada)
SFT testi yaptı bir ilaçlı bir ilaçsız sonrasında astımsın sen dedi. FOSTER diye bir ilaç verdi bende çarpıntı yaptı o ilaç ve solunumda değişiklik yapmadı her kullandıgımda daha kötü hissetttim kendimi nefes alma vs vs
Yazdım kendisine bu ilaç etki yapıyor, O kaanata söyle vardım 4-5 saat sonra daha iyi oluyorum sonrasında ilaç saati gelince tekrar yapınca yine aynen devam.. (Nefes alamama hissi birazda panik atak tabi) İlacı kullanmaya bıraktım. Ve herhangi bir nefes sorunu yaşamadım hala. Kontrol için tarihim vardı bu sefer farklı ilaç verdi. Relvar Ellipta diye lakin aynılarını yaşarım diye kullanmaya çekiniyorum ( Vucudum ilaç konusunda hassas oldugunu düşünüyorum. Sırt ağrım oldugu bir krem aldıgımda bile sırtımı yakmıslıgı olan krem var. ekstradan 1 sene önce theraflu forte diye bir ilaç almıştım düşük tansiyon yapıyormuş düştük bayıldık.)
İlac 1 aylıkmış sonrasında kontrol edicez dedi. Maglum durumdan ötürü korkuyorum açıkcası astım vs vs dedigim gibi ilaç kullanmıyorum uzun süredir bi nefes sorunu yaşamadım ama yaşadıgım stresi ve korkuyu anlatamam
Sizden ricam cevrenizde birileri varsa şu SFT testlerini birine göstersin onları ne diyor. Korkudan hastaneyede gidemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme