Şimdi Ara

AcİL Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Knighti bilgisayarıma yükledim ama update yaparken her patch doldugunda (FTP OPEN FILE EROR) hatası veriyor bunu nasıl düzeltebilirim yada manual olarak nasıl patch yükliyebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz?şimdiden teşekkürler.

• 1299 u kurduktan sonra mı veriyo ftp error u yoksa 1453 u kurduktan sonra mı ?

eger 1299 dan sonra veriyorsa options a gireceksin sag ustten patch sayısını 1332 yapıp değişiklikleri kaydedeceksin daha sonra bunun ustune auto patch i ( 1453 u ) kuracaksın.

eger 1453 u kurduktan sonra ftp error veriyorsa patchleri sitesinden cekeceksin

adres : ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ <--- ßurda 1453 den sonra olan butun patchler bulunmaktadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: mta61

1299 u kurduktan sonra mı veriyo ftp error u yoksa 1453 u kurduktan sonra mı ?

eger 1299 dan sonra veriyorsa options a gireceksin sag ustten patch sayısını 1332 yapıp değişiklikleri kaydedeceksin daha sonra bunun ustune auto patch i ( 1453 u ) kuracaksın.

eger 1453 u kurduktan sonra ftp error veriyorsa patchleri sitesinden cekeceksin

adres : ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ <--- ßurda 1453 den sonra olan butun patchler bulunmaktadır.

• teşekkür ederim hallettim sonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.