Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün 11.00da biten bi kampanya var .. pc casper nirvana Cn- VTT5850B çok beğendim aslında.. ayrılmış bellek var 256mb.. casper ve bu pc hakkındaki görüşlerinizi paylaşırmısınız... normalde pc 1570 yt. ama bugün 1015 ytl.. ne dersiniz ???

• BENCE ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ FİYATIDA ÇOK İYİ ÖZELLİKLERİNE BAKILIRSA.....
    ALMANI İSTERİM...TABİKİ SEN BİLİRSİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OEM-SATİS.COM

BENCE ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ FİYATIDA ÇOK İYİ ÖZELLİKLERİNE BAKILIRSA.....

dimi ben de öyle düşündüm ve sanırım alacağım teşekkürler arkadaşım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XSYSTEM

BENCE ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ FİYATIDA ÇOK İYİ ÖZELLİKLERİNE BAKILIRSA.....

pcyi aldım. tekrar teşekkürler =)...
  • dngrs boy o PC yi nasıl ve nerden aldığını yazarsan sevinirim. bende almak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozaybulut

dngrs boy o PC yi nasıl ve nerden aldığını yazarsan sevinirim. bende almak istiyorum.

vatandan 27 Eylül Cumartesi günü aldım. sadece o güne özel bi kampanyaymış.. normalde vatanın sitesinde 1500 ytl civarı gözüküyo ama işte bu kampanyayla 1015 ytlye satılıyo.. kredi kartına 12 taksit yaptım 100 ytl gibi bi ücret bindi üstüne 1120e geldi yani... Yani kampanyayı kaçırdın ama bana sorarsan takipçisi ol çünkü bu tür kampanyalar çok sık oluyo... ben de duyarsam yine haber veririm sana arkadaşım..
  • tüh kaçırdık:D güzel laptopmuş. saol yine de
  • quote:

Orjinalden alıntı: dngrs boy

arkadaşlar bugün 11.00da biten bi kampanya var .. pc casper nirvana Cn- VTT5850B çok beğendim aslında.. ayrılmış bellek var 256mb.. casper ve bu pc hakkındaki görüşlerinizi paylaşırmısınız... normalde pc 1570 yt. ama bugün 1015 ytl.. ne dersiniz ???

arkadaşım fiyat gerçekten iyii kaçırma derim--- yine karar senin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.