Bildirim
acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
xp mi kullanıosun bilmiyorum ama xpde pspyi bilgisyarına tak gene normal olarak psp menüsünden usb ye tıkla psp yi takınca bilgisayarımda memory stick olarak gözükmesi lazım. bunlar zaten senin yaptığın şeyler. sonra ;
bilgisayarıma tıkla üstte ara butonunun yanında klasörler yazar ona tıkla. yanda menü açılıcak ordan memory stick e tıkla ordan gir. -
büyük ihtimalle hafıza kartında virüs var. psp dosya yöneticisi programlar var onlardan birini kur psp memorystick te autorun.inf diye bir dosya bulursan kesin virüs girmiş.autorun.inf dosyasını sil daha sonra hafıza kartında sonu .bat .com veya .exe olan dosyayı bul onu da sil pc ye taktığında sorun ortadan kalkacak.
şu yöntemle de halledebilirsin (aklıma sonradan geldi dosya yöneticisini nasıl atacaksın psp ye hafıza kartını göremiyorsun :D)
1.başlat çalıştıra cmd yaz enter de
2.psp memorystickin aygıt adını yaz yani şu şekilde olabilir "f:" başka harf da olabilir pc den bakarsın sonuna : ekleyip enter yap
3.attrib autorun.inf -h -s -r yaz enter yap
4.del autorun.inf yaz enter yap
5.dir/a yaz enter yap
6.sonu exe bat veya com dosyanın adını bul
7.attrib o dosyanın adı misal "xih9.exe" attrib xih9.exe -r -s -h yaz enter yap
8.del xih9.exe yaz enter yap
9.başka com exe bat varsa onlara da aynı yöntemleri uygula (7 ve 8 i)
10.aletin usb bağlantısını kes pc ye reset at ve tekrar bağla sorun düzelecektir.
Düzenleme:Ayrıntılı anlatım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themanwithoutshadow -- 12 Ocak 2009; 19:50:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X