Hoş Geldin. Bu kadar acele etme . Biz buraya birkaç parça yazıcaz, sende ne olduklarını bilmeden alıcakmısın?? Forumdaki yazıları okuman lazım. En azından forumdaki kişilerin imzalarına bakıp sistemlerini araştırabilirsin.
DDR2 ram alırsan AMD sistem de kullanamazsın. DDR2 destekleyen amda nakart yok.
64 bit Windows 2006'da çıkacak diye biliyorum. O zaman yeni bir sistem daha mı almak istersin? Şimdi alıp ilerde de kullanmak mı?
pardon biraz hızlı girdim galiba ama ben bu forumu 2 sene once galiba gormustum ama kullanıcı adımı unuttugumdan yine uye oldum
forumdakı yazıları fırsat buldugum kadarıyla okuyom diyemiyecegim :-) yeni basladım sayılır ama bole bi site oldugunu biliyodum
neyse asıl konuya gelelim
bende hp 6120 laptop var onu satacam yerine bilgisayar alcagımdan acele ediyom
ekran kartı geforce 6600gt yada ati x700 asıl burada kararsızım
yardımcı olursanız sevinirim
imzamdaki sisteme bir bak ben memnunum 64 bit windowsun betası bi aralar beleş indiriliyodu yanılmıyorsam.
amd64 3700+ sandiego abit herhangi bir 939 serisi veya dfi ram a-data vitesta 566 512*2 veya patriotta olabilir x800gto lg dvd-rw gerisi sana kalmış
MSN kullanmıyorum.
Sistem iyi. Kasa ve güç kaynağında iyi olmalı. CoolerMaster Centurion5, Aopen H600B-27 veya 28 , Foxconn TH-230 gibi bir kasa alabilirsin. Yada Aspire X-plorer kasa ve FSP 350-400 watt güç kaynağıda olabilir. Ekran kartı için X800GTO * 6600Gt * 6800 (Düz) * 6800GT modellerini düşün.
madem 1500$'ın var ozaman anakart olarak Asus P5AD2 alda bişeye benzesin. bu anarkartı epey bi süre kullanırsın. dehşet bişey fiyat farkı 60-70$ arası olur.
Manyetico kardeşin remlerden al süper diicem ama bulamazsın..
Şaka bi yana bilgisayarla ne yapmak istediğini söylersen hemen toplayalım kardeş sana gidicek sistemi.. Bütçe güzel gibi..
(Mesela şimdi sen diicen ki 'oyun oynicam ben aabi..'.. haa işte o noktada 45.638 kişi de diicek ki 'lem o zaman niye intal alıyon?..' gibi..
tartışarak her parçayı oturturuz; sen amacını söle yeter..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme