Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model barava sx a.c araç lpg de hiç bir sorun çıkarmıyor canavar gibi gidiyor ama ilk çalıstıgında özellikle sogukken motor araç tekleme yapıor gaz yemiyor arada bir zorladıgım zamanda pat pat die ses çıkarıyor. ustaya götürdüm dedi benzin filtren tıkalı benzin filtresini bulamadı :D . sonra depoyu sökelim içini temizleyelim dedi temizledi. aracın benzini ii çekemiyor dedi pompanın altına bir kaç delik açtı ama sorun gene çözülmedi pc ye bağlandıgı zaman araç oksijen sensörü hatası veriyor. usta aracın ecu sundan kaynaklı oldugunu sölüyor vallahi bu işten hiç bir sey anlamadım bana yardım ederseniz sevinirim.

• osijen sensörünüde değiştirip tekrar deneyin bence, zaten bilgisayarda bu arızayı vermiş
  • usta kendinden emin olsa değiştirecem ama adam diyorki ya deiştiririzde olmazsa yazık günah parana diyor bağladıgı cihaz üniversal bir cihaz o yüzden aracın kendi cihazına bağlanması gerekiyor diyor lpg nin ecu su aracın kendi ecusuna müdahale ettiği için aracın motoru uygun karısımı elde edemiyormus. ya yakacam arabayı ya satacam bana baska bir çare kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.