Şimdi Ara

acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti545

arkadaşlar htc sensation alayım mı yeni modeller
    mi bekleyeyim kaç ay sonra çıkar yeni modeller...

Hem acil yardım, hem de bekleyeyim mi?

Ayrıca android telefonlar kısmında zaten bir ana konusu var. Ordan bilgilenebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_50822235/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Tabiki kardeşim, İnşallah..

nerden ve kaça aldınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpkuru

quote:

Kardeşim Almanyadan getirttirdim telefonu.Fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok abimin hediyesi bana,ama noel diye almanyada bayağı ucuzlamış ( normaldede ucuzdu) tahminimce 350euro felan..
    Şuanda telefon elimde çok hoş çok zarif,pek incelemedim daha telefonu ama internette gayet hızlı ve telefonun menü görüntüsü insanın iştahını açıyor..
    Yalnız,telefonun erken ısındığını fark ettim..?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eralpkuru

quote:

Kardeşim Almanyadan getirttirdim telefonu.Fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok abimin hediyesi bana,ama noel diye almanyada bayağı ucuzlamış ( normaldede ucuzdu) tahminimce 350euro felan..
    Şuanda telefon elimde çok hoş çok zarif,pek incelemedim daha telefonu ama internette gayet hızlı ve telefonun menü görüntüsü insanın iştahını açıyor..
    Yalnız,telefonun erken ısındığını fark ettim..?

anlat teli biraz hç kasılma falan oldu nu?

• Telefon daha sıfır olduğu için kasılma olacağını düşünmüyorum.Bir kaç güne doldururum o zaman derim.Yalnız menü akışı çok hızlı telefon şuanki haliyle süper,,
    Hani telefonun şarjı yetmiyor diyenler,telefonun oyun için yapıldığını düşünüyor olsa gerekler.
    Telefonun şarjı %8 iken 5 saatten fazla gitti(yalnız mesaj yok,arama yok)
    Sanıyorum ki Telefona bir kaç güne aşık olurum :)
  • Bu arada,Telefonun internet explorerından faceye girince normal bilgisayardaki gibi oluyor.Online görünüyorsun yanii..
  • quote:

Bu arada,Telefonun internet explorerından faceye girince normal bilgisayardaki gibi oluyor.Online görünüyorsun yanii..

ızlenimler lütfen ayrıntılı oyun performansı ısınma problemi vb
  • Kardeş şunu söyliyim,gerçekten ısınıyor bayağı ama bu telefonun kasmasını hiç engellemiyor,telefon süper çalışıyor takılma kasılma hiçbirşey yok,yalnız telefonla fazla uğraşınca şarjı birazcık yiyor :) Telefon eğer kenarda durakca çok rahat 2 gün yeter heralde( arada mesaj arada arama dahil )

Oyunlara gelince iyi oyun daha bulamadım bulunca öyle bakcam tabii unutmadan görüntü insanı büyülüyor resmen,hani oyun oynarkende anlaşılcak,görüntünün ne kadar net olduğu..

Telefona hoşuma giden birkaç şarkı klibi indirdim abi o kadar net ki hani bilgiasayara 10 basar,,
    Telefona Tv programı indirdim mesela kanallar HD resmen

Şuanlık bu kadar söyleyebilirim.Ama şu bir gerçek böyle bir telefonun varsa şarjı az yetiyor demeyeceksin! Şarj aleti küçük zaten cepte taşınılabilir..Ki Şarj sorununu burdan hallettiniz mi daha hiç bir sıkıntınız olmaz :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.