Şimdi Ara

Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın yeğeni için bu ilaç acil yardım.İstanbulda şuan için bulamadık.

İlacın adı : LH RH FERRİNG AMPUL

Bu ilaca acil olarak ihtiyacımız var.Aranızda eczacı veya bu ilacı bulabilecek birisi varsa gerçekten teşekkür ederim.
    İsteyen bana 0535 602 04 47 numaralı telefondan ulaşabilir.
    Çocuk daha küçük bi çocuk.5-6 yaşında..Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

• abi geçmiş olsun.sen şu ilacı biraz daha ayrıntılı olarak versen

• ilaç hormon bozukluğu ilacı.Banada arkadaşım bu kadarını söyledi
    acil ihtiyacı var ama.İstanbulda bulamamış oda fellik fellik arıyo
  • abi yardım etmek isterdim ama bu ilacıda bende bilemiyom..yinede geçmiş olsun yeğenin durumu çok mu kötü

• abicim naptın bulabildin mi?
  • google her derde deva.. arattım ve buldum sanırım...
    ilaç ismi ile aratınca karşıma bir kaç sonuç çıktı, büyük çoğunluğu geçmiş yıllara ait fiyat listelerinde adı geçiyordu.. ama şimdi ellerinde varmı emin olmak için güncel sitede araştırma yaptum.. birkaç eczaodasında ismi geçiyo.. ama tam olarak nerelerde geçtiğini bulamadım.. belki eski fiyat listelerinde olabilir.. çünkü çoğunda site içi arama da çıkmadı..

tamam sabursızlanmayın.. söylicemm :-) sanırım, kuvvetle muhtemel şu sitede var..
    http://www.hayat.cc/ehayatilactan.asp?ilac=LH-RH%20FERRING
    http://www.selcukecza.com.tr/index.php?c=ilac&action=listele&lang=tr&txtBarkod=&txtFirma=&cbKriter=ilac&txtIlac=lh&txtKdv=&rCount=14&basTarih=2004-01-01+00%3A00%3A00.000

sanırım dağıtımını yapan oda, yada ecza deposu gibi bişi, oradan nöbetçi eczanelerin bilgisine de ulaşabilirsiniz.. ayrıca eczanelerden ilacı fellik felik aramak yerine, ısrarla isteyiniz.. eminim onlar hangi depoden temin edeceklerini biliyorlardır.. bilmiyorlarsa bu siteye yönlendirin..

umarım işinize yarar.. Allah şifaa versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibarfeyzo -- 19 Şubat 2006 3:23:58 >

• Hocam Aksarayda Selcuk Ecza Deposu Var Ordan temın edebılırsın hemen hemen butun ılaclar var

ABDİ İBRAHİM İLAÇ SAN.
    DR.F.FRİL İLAÇ SAN.
    HEDEF ECZA DEPOSU.
    ATLAS İLAÇ SAN.
    NOVARTİS
    SANOFİ AVENTİS

ßUNLAR Ilac Sırketlerı 118 den bunların telını al oğrenebılırsın muhtemelen vardır ben naklıyecıyım bunların ılaclarını tasıyoruz bız GECMIS OLSUN

• Eresın Topkapı Otelının Yanındakı Shell ßenzın Istasyonunun Arka Sokağında SELCUK ECZA DEPOSU Oke..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.