Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İLK ONCELİKLE ACİLİYET BELİRTTİGİM İÇİN KUSRA BAKMAYIN.

BENİM 2.İNCİ PC YE VİRUS GİRMİŞTİ BENDE BU VİRUSU TEMİZLEMEK İÇİN WİNDOWS XP Yİ YENİDEN KURMAK İÇİN CD Yİ TAKTIM VE C Yİ SİLDİM YENİDEN YUKLEMEK İÇİN KUR AŞAMASINA GELMİŞTİM PC Yİ OYLECE BIRAKIP Bİ YARIM SAAT DIŞARI ÇIKTIM GELDİGİMDEDE SİSTEM BİLİNMEYEN BİR HATA YÜZÜNDEN YUKLENEMİYOR DEDİ BİLGİSAYARI BİRÇOK KEZ YENİDEN BAŞLATTIM FAKAT YİNE OLMADI WİNDOWS YUKLENEMIYOR.

ŞİMDİ BEN BU SORUNU NASIL HALLEDERİM YADA FORMAT ATMAM İÇİN NE YAPMAM GEREKİR....

• sistemi cd romdan yeniden başlat kur u oradan çalıştır ve formatla c yi o zaman düzelir
    yapamazsan cd deki kur txt dosyasını oku oda olmadı bana mail at zekeriya1981@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 26 Şubat 2006; 15:48:27 >
  • Tekrar format atmak için cd sürücüsünü 1st yap. Yani PC açıldığında ilk cd-roma baksın.
    Bu işlemi BIOStan yapacaksın.
    PC kapat-aç. Ekranda "cdden önyükleme için bir tuşa basın" yazısı çıkacak, bir tuşa bas.
    Gerisini halledersin.
  • ya arkadaşlar ilk oncelikle bu konuya cevap yazdıgını için teşekkürler ama yani tam olarak bende bu ayarları bole yaptım fakat olmadı sistemde kurtarılamayan b ir hata oluştu dio!!!
  • Hata uyarısını hangi etapta veriyor?
    Hata uyarısı tam olarak ne?
  • xp cd in hasar görmüş olabilir.. bi başka cd kullan istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.