Şimdi Ara

Acil Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir Xperia Arc LT15i kullanıcısıyım. Bu ics 4.0.4 güncellemesi cıktıgında companionla güncellemiştim fakat beğenmedim. Bugün yaklaşık olarak 8 saat uğraşıp tekrar Gingerbread 2.3.4 sürümünü yükledim. Yanlız cok acil ve vahim bir sorun var. Telefon açılıyor herşey normal fakat sim kilidi girdiğim halde hizmet yok diyor. başka hattı denedim oda olmadı. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Simdiden yardım eden herkese teşekkürler.

• Cihaz dışardan gelme büyük ihtimalle Sİm klit devreye girmiş Eğer türkiyeden Garantili aldıysan ICS güncellemesini Yapıp Servise Ver bi kaç arkadaşın daha başına geldi Çözümü Yok Omnius İle Sİm Kliti Kırabilirsin hatta bu gün bi neo Kullanan arkadaş bana pm atmıştı o da aynı dertten muzdaripti cihazı hepsiburdada almıştı Ne kadar yazılım atmışsa düzelmemiş
  • Bende cihazı vatan computerden aldım. şu wotanclient ile sim kilit kırma yapılabilirmi işe yarar mı . Servise vermek istemiyorum açıkcası 2-3 haftada anca gönderirler diye düşünüyorum. Hangi servise göndermemi önerirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Pls
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.