Bildirim
acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ilk defa görüyorum böle bi hata
sım kartı çıkarıp açmayın dene bide. -
format çek kardeş telefon kapalıyken şunu yap
yes tuşu yıldız tuşu ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu aç taki nokia yazısını görene kadar. eğer olmaz ise telefoncuya götür beyni sulandı herhalde iyi ce bi formatlasınlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: ocean
yes tuşu yıldız tuşu ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu aç taki nokia yazısını görene kadar. eğer olmaz ise telefoncuya götür beyni sulandı herhalde iyi ce bi formatlasınlar.
eksik yazmışsın dostum
yes yıldız 3 ve teli açma kapama tuşuna aynı anda basmak gerekiyor. -
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşalr ama olmadı malesef. benim aklımada bişey geldi ben telefonu alalı 1 ay oluyor imei kaydına hiç bakmamıştım. şimdi baktım yok diyor. kapanmışta olabilir mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: cerbe
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşalr ama olmadı malesef. benim aklımada bişey geldi ben telefonu alalı 1 ay oluyor imei kaydına hiç bakmamıştım. şimdi baktım yok diyor. kapanmışta olabilir mi?
evet olabilir. -
arkadaşım bende öyle dedim zaten yazıyı iyi oku anlarsın .
quote:
Orjinalden alıntı: Anti-X
quote:
Orjinalden alıntı: ocean
yes tuşu yıldız tuşu ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu aç taki nokia yazısını görene kadar. eğer olmaz ise telefoncuya götür beyni sulandı herhalde iyi ce bi formatlasınlar.
eksik yazmışsın dostum
yes yıldız 3 ve teli açma kapama tuşuna aynı anda basmak gerekiyor.
-
hayır yasal kayıtla alakası yok... yazılımsal, ufak bi ihtimalle de olsa donanımsal bi sorun
quote:
Orjinalden alıntı: Anti-X
quote:
Orjinalden alıntı: cerbe
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşalr ama olmadı malesef. benim aklımada bişey geldi ben telefonu alalı 1 ay oluyor imei kaydına hiç bakmamıştım. şimdi baktım yok diyor. kapanmışta olabilir mi?
evet olabilir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefon ekranı neden yanıp söner
- sim kart depolama alanı dolu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- firmware nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- fastboot ne demek
- vodafone ödemeli arama
- ithalatçı garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X