Bildirim
ACİL YARDIM
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Nasıl bağlanamadin... Kablosuz şifreni yazıp gireceksin.. Ayrıntılarsan cozeriz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibo3182
Nasıl bağlanamadin... Kablosuz şifreni yazıp gireceksin.. Ayrıntılarsan cozeriz..
hayır öyle değil telefonun içine indirdiğim oyun atmak istiyorum telefonla internete bağlanmak değil bahsettiğim -
Yardımlarınızı bekliyorum -
quote:
HOCAM YARDIM EDİCEN Mİ -
İstedigin oyunun apk dosyasini indir
apkmania. Com dan Bak apk sini indirip Tele atcan kurduktan sonra data dosyasını wifi üzerinden indirecek.. Bazı oyunlar wifi üzerinden indiremiyorsun.. Apk sini kurduktan sonra Data dosyasını siteden indirip telin hafızası na aticaksin.. Vs. Vs yapamazsan yaz..
quote:
Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon
İNDİRDİM AMA apk dosyasını hangi dozyanın içine atıcam -
quote:
apkmania. Com dan Bak apk sini indirip Tele atcan kurduktan sonra data dosyasını wifi üzerinden indirecek.. Bazı oyunlar wifi üzerinden indiremiyorsun.. Apk sini kurduktan sonra Data dosyasını siteden indirip telin hafızası na aticaksin.. Vs. Vs yapamazsan yaz..
ilk defa android kullandığımı belirteyim öncelikle ve dediklerinizden bir şey anlamadım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: deklanşör
quote:
İNDİRDİM AMA apk dosyasını hangi dozyanın içine atıcam
O farketmez Data dosyasını farkeder... Apk dosyasını Tele at her hangi bir yere at aç kur.. Oyna.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deklanşör
quote:
İNDİRDİM AMA apk dosyasını hangi dozyanın içine atıcam
O farketmez Data dosyasını farkeder... Apk dosyasını Tele at her hangi bir yere at aç kur.. Oyna..
tele attım ama attığım dosyaya telden nasıl giricem nasıl indiricem -
Bak arkadaşım şimdi apk demek ki Setup gibi birsey Data da onun çalışması gereken dosyaları içeren dosya.. Apk 8-10 mb Data ondan daha büyük olur. Şimdi siteye gir ordan seçtiğini oyuna gir.. Apk download dan apm yi indir.. Tel in hafızası na yada hafıza kartına at sonra telden attığın klasöre gir apk aç kur.. Data sini da wifi üzerinden indir diyebilir apk kurduktan sonra demez ise sitede apk indirdiğin yerde Data yi indirmek için linklere vardır orda O indirilir nerde atıcan. Orda yazar.. -
quote:
Bak arkadaşım şimdi apk demek ki Setup gibi birsey Data da onun çalışması gereken dosyaları içeren dosya.. Apk 8-10 mb Data ondan daha büyük olur. Şimdi siteye gir ordan seçtiğini oyuna gir.. Apk download dan apm yi indir.. Tel in hafızası na yada hafıza kartına at sonra telden attığın klasöre gir apk aç kur.. Data sini da wifi üzerinden indir diyebilir apk kurduktan sonra demez ise sitede apk indirdiğin yerde Data yi indirmek için linklere vardır orda O indirilir nerde atıcan. Orda yazar..
telden attığım klasöre nasıl giricem onu soruyorum attım içine ama oraya nasıl giricem
-
Teli açıp normalde olarak hafıza ya giricen.. Nerdeyse artık..
android telefonlarda hafızaya hangi menüden giriyoruz telefonun içindeki data dosyasının içine attım ama telefonun içinde bulunan klasörlere nasıl giricem -
Sen hiç bir şey biliyormussun harbiden..
Menüde dosyalarım var klasör şeklinde ordan..
quote:
Teli açıp normalde olarak hafıza ya giricen.. Nerdeyse artık..
kusura bakma valla sora sora öğreniyorum işte -
quote:
Sen hiç bir şey biliyormussun harbiden..
Menüde dosyalarım var klasör şeklinde ordan..
kardeşim bak sen bugün bana sunu öğret hayır duamı alacan telefonda dosyalarım diye bir klasör yok -
Telefon menülerinde. Dosyalarım vb. Bu diye birşey yok mu..? Nasıl birsey la bu..? Kafa mi buluyor benle..
quote:
Telefon menülerinde. Dosyalarım vb. Bu diye birşey yok mu..? Nasıl birsey la bu..? Kafa mi buluyor benle..
yok hacı galeri var sadece orada da görünmüyor telefonum htc desire c
Benzer içerikler
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- wifi kaydedildi sorunu
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- telefon garantiye nasıl gönderilir
- ön kamera açılmıyor
- redmi 14 pro 5g
- ovion v30 ultra
- s26 ultra
- redmi k70 fiyat
- huawei health play store
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X